ACASA » CALENDAR » Eveniment pentru copii: BALUL PRIMAVERII cu trupa Sufletel

Carnavalul-Primaverii2-WEBTrupa Sufletel va invita la Balul Primaverii! Un eveniment plin de viata, de culoare si de ritm! Zana Florilor, Zana Culorilor, Zana Fluturas si Zana Primaverii vor imparti masti venetiene si carnete de bal tuturor copiilor participanti!

Pizza Evo

Cele patru zane au pregatit o multime de surprize: jocuri de-a povestea, praf magic de zane, intamplari cu printi si printese, dansuri din sala palatului si jocuri nastrusnice . Vor fi prezente si personaje fantastice, personaje – papusi si personaje supriza!
Bineinteles ca participantii sunt asteptati gata costumati in tinute de bal!
Tot ce trebuie pentru ca gandurile noastre sa deschida larg ferestrele spre primavara! Imbraca repede un costum fantastic si vino sa sarbatorim impreuna sosirea primaverii! Un eveniment pentru copiii de toate varstele!

Trupa Sufletel te provoaca sa deschizi primavara cu cel mai colorat bal! Duminica 10 martie, ora 18:00 la Hotel Ibis! Rugam participantii sa ajunga cu 20 de minute mai devreme.

Informatii si inscrieri la telefon 0766400181.

Taxa de participare este 25 lei/copil si 5 lei/insotitor adult. In pret intra o mascuta frumos colorata de bal pentru fiecare copil, un balon, o diploma de participare si protocol (prajituri si placinte) si fotograf. Nu sunt incluse bauturile.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?