ACASA » STIRI » “Eu si timpul”, autobiografia Margaretei Paslaru

Celebra cantareata Margareta Paslaru a lansat la inceputul acestei saptamani cartea autobiografica “Eu si timpul. Viata, vocatie, viziune“. Astfel, artista se infatiseaza, dupa mai bine de 50 de ani de cariera artistica, si in ipostaza de scriitoare.

Pizza Evo

In volumul sau, Margareta Paslaru reuseste sa suprinda si sa redea cu sensibilitate momente reprezentative din viata si cariera sa remarcabila, impletite inseparabil prin intensitatea trairilor, prin colegii deosebiti, dar mai ales prin dedicarea ce a caracterizat-o intotdeauna. Cititorii vor fi bucurosi sa descopere in cartea autobiografica 100 de ilustratii din arhiva personala, multe dintre ele prezentate publicului in premiera.

Titlul volumului a fost ales, dupa cum declara chiar Margareta Paslaru, ca urmare a obsesiei sale pentru ireversibilul Timp, ce a urmarit-o inca de la varsta de 9 ani, cand a constientizat ca “nu va mai serba niciodata 9 ani la 9 iulie”. Aceasta preocupare a continuat prin cantecele compuse de-a lungul carierei: “Ceasul vrajitor” (1967), “Timpul” (1970), “Eu si Timpul” (1980). Momentul decisiv pentru alegerea titlului cartii autobiografice a ramas, insa, emotionanta redescoperire, la 69 de ani, a bustului realizat de Corneliu Medrea, ce o reprezenta chiar pe artista la 19 ani. Fotografia ce ilustreaza acest moment apare pe coperta cartii. Sursa gandul.info

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?