ACASA » BLOG » DURERE. A murit LUCRETIA STOIAN! Ultimele sale cuvinte au cutremurat o tara intreaga!

DURERE. A murit LUCRETIA STOIAN! Ultimele sale cuvinte au cutremurat o tara intreaga!

Una dintre cele mai simple si modeste femei dintr-un sat constantean, Lucretia Stoian a murit in aceasta dimineata la varsta de 81 de ani. De mai multi ani, femeia suferea de o boala grea, iar in ultimele opt luni a trait imobilizata la pat. “S-aveti grija de gaini“, au fost ultimele cuvinte pe care femeia le-a rostit in ultimele clipe ale vietii, avandu-i langa ea pe cei sase copii ai sai.

Pizza Evo

Lucretia Stoian a dus o viata simpla, la tara, in satul Tortomanu, si nu s-a remarcat cu multe lucruri. Era vaduva si locuia singura in casa pe care reusiese sa o construiasca alaturi de sotul ei, care a murit in urma cu sapte ani. Cele mai mari realizari ale Lucretiei ei au fost cei sase copii, doua fete si patru baieti, care i-au daruit opt nepoti.

lumanare-deces

Lucretia Stoian se mandrea cu cele 34 de gaini pe care le avea in gospodarie. De altfel, pasarile din curte devenisera cea mai importanta preocupare a ei. „Erau cea mai mare grija a ei. Era bucuroasa cand acestea faceau oua, iar cand aveau si pui, mama era in culmea fericirii“, a povestit Maria (36 de ani), una dintre fiicele Lucretiei.

Vecinii spun ca Lucretia Stoian a fost o femeie buna, dar ca in ultimii ani devenise “artagoasa” si ca se certa cu toata lumea. “Cum sa va spun… Ii placea sa se certe, cred eu. Ii placea barfa si sa faca circ pe strada. Si cu mine s-a certat odata la cutite si mi-a aruncat vorbe grele, dar in rest, nu stiu ce sa zic… Imi pare rau ca a murit“, a spus Ilie Sofran (67 de ani), vecin al Lucretiei.

Desi Lucretia a fost acuzata de-a lungul vietii si pentru o serie de aventuri amoroase pe care le-ar fi avut in tinerete cu mai multi barbati insurati din sat, sute de oameni au venit la locuinta ei pentru a-si lua ramas bun de la vecina lor, cea cu multe gaini in curte. Citeste si: A MURIT MAMA OANEI ZAVORANU! O femeie care nu s-a remarcat cu nimic interesant in viata ei ca sa devina un subiect de interes pentru o tara intreaga!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Login

Lost your password?