ACASA » CONCERTE » DRUMUL LUI LEŞE DE PAŞTE. Grai şi cânt într-o poveste, la Harlequin

DRUMUL LUI LEŞE DE PAŞTE. Grai şi cânt într-o poveste, la Harlequin

CONCERTE CONSTANTA. Grigore Leşe ne aşteaptă “să ordonăm lumea”, înainte de sărbătoarea Învierii Domnului. “Drumul lui Leşe de Paşte“, un spectacol de excepţie, grai şi cânt într-o poveste unică, în premieră la Constanţa, pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Vin pe Drumul lui Leşe oameni care reușesc să fie liant între trecut și viitor. Vorbim despre România profundă, ancestrală, conectată la sensibilitatea, formulele de expresie și sonoritățile secolului 21. O Românie care, odată descoperită, tulbură, vrăjește, inspiră.

Grigore Leşe, un artist pentru care întoarcerea la obârşii nu înseamnă doar un simplu pretext de explorare a unor noi modalităţi de expresie, ci regăsirea şi recuperarea unui patrimoniu colectiv a cărui valoare aşteaptă de prea multă vreme să fie recalibrată.

Grigore Leşe s-a născut în anul 1954 în satul Stoiceni, Maramureș. A absolvit Liceul de Muzică din Baia Mare, apoi Academia de Muzică din Cluj – Facultatea de Instrumente și Canto (fagot). În 2003 a devenit doctor în muzică (cu teza Horea în grumaz. Consideraţii teoretice şi practice ale interpretării genului dintr-o perspectivă stilistică), iar în 2010, Doctor Honoris Causa al Universității de Vest „Vasile Goldiș“ din Arad.

Afis-Grigore-LeseJOI, 13 aprilie, de la ORA 21.00, vino la HARLEQUIN Mamaia pentru o experienţă muzicală unică, o regăsire cu tradiţiile şi o parte dintre valorile româneşti.

Rezervari la 0766 400 181, în intervalul orar 11.00 – 21.00

Preţ bilet: 65 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin, între orele 11.00 – 21.00.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, recomnadăm prezența de la ora 20.00. Dupa ora 20.00 rezervarea expiră.

Organizat de evenimente-constanta.ro

Eveniment sustinut de: X-Printing, Magic FM, Constanta News, Telegraf, Cuget Liber si Vivo! Constanta

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?