ACASA » ALTE EVENIMENTE » DRAW, proiectul pentru copiii de 11-15 ani la a II-a editie!

Începând cu data de 25 Iunie 2012, AIESEC Constanţa, parte a celei mai mari organizaţii internaţionale de tineri din lume, dă startul celei de-a doua ediţii a programului destinat elevilor cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani: Discovering Reality Amongst Worlds. Timp de 4 săptămâni elevii îşi vor pune la încercare imaginaţia şi creativitatea într-un cadru internaţional.

Pizza Evo

Proiectul se adresează elevilor din clasele a VI-a şi a VII-a, iar trainerii veniți prin stagiile internaționale de practică din Pakistan, Cehia și Ucraina vor oferi sesiuni pentru stimularea creativității, îmbunătățirea limbii engleze, precum şi dezvoltarea abilitaților personale. Evenimentul reunește elevii participanți la proiect, precum şi părinții acestora, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ afiliate proiectului cum ar fi Şcoala „Ion Jalea”, Liceul Teoretic Traian, Liceul Teoretic Ovidius şi Colegiul National Mircea cel Bătrân, dar şi membrii AIESEC Constanţa.

Aflat la cea de-a III-a ediţie, proiectul D.R.A.W își propune în continuare să dezvolte tineri, să-i ajute să se descopere pe sine, oferindu-le acestora șansa de a lua decizia corectă în ceea ce privește liceul pe care îl vor urma, dar și orientarea către cariera potrivită pentru ei. După terminarea proiectului, participanţii vor rămâne cu experiența lucrului în echipă, atât cu noțiuni, cât și cu prieteni  noi.  AIESEC, organizaţia fondatoare a acestui proiect, este în acest moment cea mai mare organizaţie de tineri din lume, care are un puternic impact în societate prin intermediul membrilor săi şi al proiectelor pe care le desfășoară.  Cei care doresc să se înscrie în proiect pot completa formularul de înscriere disponibil pe www.aiesecconstanta.ro/draw până pe 20 iunie.

Proiectul este susținut de evenimente-constanta.ro.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?