ACASA » CALENDAR » Doors to Beach- Deschidere de 1 Mai

20140503[FB]Intre 1 si 5 mai,constantenii si nu numai au parte de o supriza de exceptie. Clubul Doors deschide o noua locatie ce urmeaza sa functioneze intreaga vara.

Pizza Evo

Doors to Beach se afla  la jumatatea drumului intre Constanta si Navodari, imediat dupa Hanul Piratilor, pe o plaja retrasa, unde  se va regasi  atmosfera  care a impus clubul Doors ca fiind unul dintre cele mai apreciate cluburi constantene.

Doors to Beach- Live Action

Pe 3 mai  are loc primul concert organizat de  Doors to Beach. Seria de evenimente live este deschisa de trupa Omul cu Sobolani.

În peste 15 ani de activitate, piesele OCS nu au lipsit din playlist-urile si top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscuta pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Cine e de vina”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

După 16 ani de căutari, 8 albume lansate și 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Șobolani (OCS) caută în continuare. “Marea căutare” – căci asa se va numi viitorul album OCS – ne vorbește despre continua căutare ce ne însoțeste de-a lungul vieții. O căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. Omul cu Șobolani caută și încercă să se regasească.
Nu ratati un concert de zile mari,  marca OCS, in care trupa va canta in premiera piese de pe noul album!

Informatii la 0763 66 16 22.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?