ACASA » STIRI » Diverse » DONEAZA sange si ai o SUPER-REDUCERE pentru festivalul UNTOLD

DONEAZA sange si ai o SUPER-REDUCERE pentru festivalul UNTOLD

REDUCERE BILETE FESTIVALUL UNTOLD. Intre 30 iulie si 2 august, UNTOLD Festival transforma Clujul in destinatia turistica muzicala a verii. Line-up-ul de milioane, atmosfera nemaintalnita de festival si 80 de ore de muzica pentru toate gusturile constituie atractia verii pentru cei aproximativ 300.000 de participanti asteptati in cele 4 zile de festival.

Pizza Evo

In perioada 14 – 24 iulie donatorii de sange din toate centrele regionale si judetene de transfuzii primesc reducere la Abonamentele UNTOLD daca intra pe www.untoldfestival.com si completeaza formularul de donator.

BLOOD-CU-SCRIS-MULT_kv-2-e1436878957161UNTOLD Festival devine, astfel, singurul festival din lume la care se poate plati accesul cash, cu cardul sau cu sange.

Romania ocupa penultimul loc din Europa la donatori activi de sange. La nivel national, doar 1,7% din populatia tarii doneaza sange, iar cei mai multi devin donatori doar atunci cand trebuie sa ajute o persoana apropiata lor.

Pe langa headlinerii binecunoscuti deja, patru dintre cei mai indragiti artisti electro-dance-music din lume AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, care urca pe aceeasi scena pentru prima data in Romania la UNTOLD Festival, vor fi prezente si cateva din cele mai grele nume ale hip-hop-ului mondial WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja.

De asemenea, Adam Beyer, Sasha, Lee Burridge, Livio & Robi, Maribou State, Parra for Cuva, Alexandru Jijian, Dense & Pika, Nu Zau, Pedestrian, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Virgil vor incinge atmosfera pentru fanii muzicii house si techno la UNTOLD Festival, alaturi de cele mai fresh proiecte alternative, contemporane, cu influențe electro, jazz, funk, soul, hip-hop si broken-beat: Argatu, Alexandrina, Club Des Belugas, Golan, Mala, Moods, Moonlight Breakfast, Mr. Goju, Marwan Dua, Nickodemus,  Nopame, Silent Strike, Star Slinger, raku, The Bug & Flow.

Line-up-ul complet al festivalului este disponibil pe www.untoldfestival.com.

In momentul actual, participantii la festival pot lua in calcul urmatoarele posibilitati de cazare:

1.         Campingul oficial UNTOLD – capacitate de apox. 25.000 de pers.

2.         Campusul Hașdeu – 1.000 de locuri disponibile.

Detalii despre modalitatea de achiziționare se găsesc pe www.untoldfestival.com/cazare.

In perioada următoare vor fi anunțate alte noi posibilitati de cazare. Variantele pe care organizatorii le pun la dispozitia turiștilor sunt:

1. ACCES CAMPING – 52.43 lei/pers

2. ACCES CAMPING x 2 + cort 2 persoane + Saltea gonflabile + patura – 280 lei => 140 lei/pers

3. CAMIN LICEU (4-5 paturi/cam; baie la comun) – 50 lei/pers/noapte => 200 lei/pers

4. CAMIN STUDENȚESC STANDARD (5 paturi/cam; baie la comun) – 65,4 lei/noapte => 261,6 lei/pers

5. CAMIN STUDENȚESC MODERNIZAT (4 paturi/cam; baie în cameră) – 80 lei/pat/noapte => 320 lei/pers

Variantele de cazare puse la dispoziție de organizatori pot gazdui un total de aproximativ 30.000 de persoane.

Alternative de cazare gasiti mai jos

Cazare @ Untold: https://www.facebook.com/events/472245629592056/

Bed Finder @ Untold: https://untoldfestival.com/ro/bed-finder/

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?