ACASA » CALENDAR » “DESCULŢ ÎN PARC”, la Teatrul de Stat Constanţa

978x0Teatrul de Stat Constanţa pune în scenă celebra comedie semnată Neil Simon, „Desculţ în parc”, în cheia regizorală a lui Liviu Manolache. Piesa de teatru va avea loc duminică, 9 februarie, de la ora 19.00

Pizza Evo

Versiunea constănţeană a piesei, care a stat şi la baza celebrei ecranizări din 1967, cu Robert Redford şi Jane Fonda în rolurile principale, prezintă doi tineri care încearcă să îşi armonizeze personalităţile la viaţa de cuplu, în dorinţa de a-şi construi o viaţă împreună.

Comicul de limbaj şi de situaţie rezultă din confictele iminente care apar în tânărul cuplu, generate de firile diferite ale celor doi şi care, în cel mai scurt timp, duc până în pragul divorţului. Dialogurile sunt savuroase, replicile dinamice şi pline de umor. Comicul este accentuat şi de faptul că apartamentul închiriat de tineri se află la mansarda unui imobil fără lift, iar personajele îşi pierd suflarea până să ajungă în acest spaţiu care pare să nu promită nimic bun… Minuscul, fără încălzire şi fără mobilă, cu o cămară folosită drept dormitor: scenografia spectacolului în două acte, cu o durată de aprox. două ore, este realizată de Eugenia Jianu.

Traducerea : Zeno Fodor
Regia : Liviu Manolache
Scenografia : Eugenia Tărăşescu Jianu
Distribuţia: Florina Stănculeţ, Tani Ştefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?