ACASA » BLOG » De la prea-Gigi Becali, cu multa dragoste

De la prea-Gigi Becali, cu multa dragoste

Cand a pasit prea-inteleptul si prea-luminatul prea-Gigi Becali din prea-puscaria de la Poarta Alba, prea-scumpa sa talpa a a atins solul plin de pacat, dar liber, iar cerurile s-au deschis si noi, toti cei plini de ticalosenie trupeasca, sarmani in cuget si fapta am primit dragostea lui prea-nemarginita.

Pizza Evo

„Eu sunt acum aici cu voi din dragoste“, zise prea-Gigi Becali catre grupul de jurnalisti veniti sa se minuneze si sa raspandeasca vestea iesirii sale, asa cum magii au impartasit lumii vestea cea mare ca pe ast pamant s-a nascut Mesia. Si au cantat mieii in ceruri si s-au bucurat!

Lasand deoparte preacurvia si desfraul ce-mi intunecara gandurile pana la acel moment, mi-am ridicat privirea catre prea-Gigi precum Catrina a lui Moromete catre cer. Am inteles ca cel ce acum isi spune Gheorghe a intrat in inchisoare plin de iubire. „Eu temnita si puscaria am primit-o cu dragoste“, zise cel ce odata inchis a fost, iar acum are din nou puterea de a umbla liber cu trupul. Si au cantat mieii in ceruri si s-au bucurat!

Gigi Becali iesit din puscarie

Naivi am fost noi, cei care ne numim liberi, sa credem ca prea-Gigi Becali s-a temut o clipa de cei patru pereti ce i-au fost casa vreme de doi ani, caci el stia ca acolo va merge intru mantuirea duhului sau si a celor ce au ales sa paseasca alaturi de el. In timp ce la inchisoare oamenii sunt condusi cu pumnul sau cu ochiul dracului, prea-Gigi Becali, zis Gheorghe dadatorul de iubire, tare s-a bucurat cand a aflat ca el nu a fost asa. „Un coleg m-a luat deoparte si mi-a spus ca <dumneavoastra ati condus aici cu dragoste!>. Cand am auzit asemenea vorbe m-am bucurat asa de tare. M-am dus dupa un colt si am plans“, zise cel ce odata a luat cu doua maini, iar acum e pregatit sa ofere inapoi cu trei. Si au cantat mieii in ceruri si s-au bucurat!

Spitale, biserici si penitenciare mai primitoare va fauri cel ce acum paseste pe cararea mantuirii sale spirituale. Cei demni il vor mai vedea acum doar in tribunele Stelei sale dadatoare de lumina si niciodata spurcandu-si semenii pe ecranele televizoarelor. Are atat de multa dragoste de dat acum, incat cei ce dusmani i-au fost odata o vor primi si o vor simti cu trupul si cu spiritul. „Ce spun AIA va fi!“, a grait prea-Gigi Becali catre cei veniti sa-l vada. Si au cantat mieii in ceruri si s-au bucurat!

„Da in p*** mea de cablul ala deoparte, bai, ca-l agati si-l rupi“, se auzi discret, din multime, glasul unui tehnician al unei echipe de filmare. 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Login

Lost your password?