ACASA » STIRI » Dan Teodeorescu s-a autodenuntat pentru plagiat

Este ceva ce nu auzi in fiecare zi, insa solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu a sesizat Uniunea Compozitorilor, autosuspectandu-se de plagiat in cea mai recenta piesa, lansata de trupa sa in urma cu cateva zile, ‘Non Stop’.

Pizza Evo

Demersul lui Teodorescu a venit dupa ce o persoana i-a lasat un comentariu pe Youtube la videcolipul piesei, in care spunea ca exista o asemanare intre ‘Non Stop’ si piesa ‘Upala Sliapa’ a trupei Na Na.

In 12 ani nu am furat o nota si nu am suportat ca un singur om sa creada asa ceva despre mine. A doua zi am contactat Uniunea Compozitorilor prin persoana domnului Horia Moculescu si am declarat că mă autosuspectez de plagiat. In ziua urmatoare, pe 7 decembrie, s-a intrunit o comisie profesionala care a analizat cazul, a declarat Dan Teodorescu pentru ziare.com

In urma analizelor facute de o comisie speciala, intrunita in urma sesizarii facute de solistul Taxi, s-a stabilit ca piesa ‘Non Stop’ nu este un plagiat.

Mai jos puteti asculta si voi cele doua piese si ne puteti spune daca intr-adevar exista asemanari ce pot eticheta piesa celor de la Taxi ca fiind furata.

.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?