ACASA » ALTE EVENIMENTE » CURS: NLP Practitioner 21 mai – 26 iunie

NLP (Programarea Neuro Lingvistica) este o stiinta preocupata de a identifica excelenta in orice camp de activitate. Realizeaza acest aspect prin identificarea tiparelor cognitive si afective ale persoanelor care au atins deja nivele de excelenta diferite pe care le transfera in instrumente simplu de inteles si de aplicat.
Trainerul acestui curs – eveniment este Cornel Marcu Certified Trainer of NLP (ITANLP – International Training Academy of NLP). Experienta, dinamismul si faptul ca a studiat impreuna cu John Grinder co-creatorul NLP si NLP New Code, va garanteaza un curs in care va vor fi prezentate cele mai noi tehnici de gandire si comunicare.
Investite: 450 euro
Inscrie-te acum si vei beneficia de 10% reducere!!! (plateste pana pe 06 mai 80 de euro si vei plati restul sumei in doua transe in mai si iunie)
Acest curs de 13 zile poate fi efectuat integral participand constant la toate cele 6 week-end-uri sau modular alegand un modul in mai si unul in octombrie.
Cursul incepe pe 21 mai si se incheie pe 26 iunie.
Locatia unde vor fi sustinute cursurile: Constanta – Sala de conferinta Decebal din cadrul Complexului Hotelier IBIS.
Inscriere: Suna-l pe Andrei Cornea Project Coordinator-ul acestei formari pentru lamuriri (+4 0721 199 256) dau prin email inscriere@mindevolution.ro

Pizza Evo

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?