ACASA » STIRI » Diverse » Cum iti recuperezi banii “saltati” daca ti-a fost ridicata masina!

Cum iti recuperezi banii “saltati” daca ti-a fost ridicata masina!

RECUPERARE BANI MASINA RIDICATA. Toti soferii care au parcat neregulamentar si s-au ales cu masinile ridicate au posibilitatea de a-si recupera banii platiti firmelor de ridicari. Doi avocati au explicat metoda prin care poti castiga in instanta, transmite reporterntv.ro

Pizza Evo

Daca ai fost in situatia de a plati 500 sau 700 de lei pentru recuperarea masinii, iti poti primi banii inapoi. In luna mai, Inalta Curte de Casație si Justiție lua hotararea ca “procedura de aplicare a masurii tehnico-administrative constand in ridicarea vehiculelor stationate/oprite neregulamentar pe partea carosabila, prevazuta de art.64  si art.97 alin.(1) lit.d) si alin.(6) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002, nu poate fi reglementata prin hotarari ale consiliilor locale” (site-ul ICCJ).

Avocatul Alper Ramazan spune ca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie le ofera soferilor dreptul de a da in judecata autoritatea locala si firma care i-au ridicat masina. Deja zeci de persoane au reusit sa-si recupereze banii in instanta.

Trebuie tinut cont de faptul ca soferii isi pot recupera doar banii care reprezinta contravaloarea ridicarii masinii, a transportului si a depozitarii ei, nu si amenda primita la regimul circulatiei.

Afla AICI ce acte iti trebuie ca sa demarezi actiunea in instanta

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?