ACASA » CINEMA » Cum arata noul CINEMA CITY 4DX din City Park Mall. Efectele speciale le simti pe pielea ta!

Cum arata noul CINEMA CITY 4DX din City Park Mall. Efectele speciale le simti pe pielea ta!

CINEMA 4DX CONSTANTA. Constanta va fi, incepand de vineri, al doilea oras din tara cu o sala de cinema ce foloseste tehnologia 4DX. Insa cu doua zile inainte de inaugurarea pentru publicul larg, cei de la Cinema City au oferit o prezentare a noii sali 4DX pentru reprezentantii mass-media. Noul Cinema City din City Park Mall dispune de 10 sali (1.687 de locuri), complet digitalizate, iar sala 4DX are 144 de locuri.

Pizza Evo

Ce inseamna 4DX?

4DX ofera spectatorului o experienta pentru toate cele cinci simturi, simuland efectele speciale de pe ecran. Tehnologia implementata la Constanta de Cinema City este detinuta si dezvoltata de o companie din Coreea de Sud, iar succesul pe care l-a inregistrat la nivel global este urias. In toata lumea exista peste 150 de sali cu cinematografe 4DX in 30 de tari, fiind una dintre cele mai importante inovatii din istoria cinematografiei.

cinema-4dx-Constanta-1

Scaunele din sala se misca in sincron cu actiunea de pe ecran, fiind controlate electric. Sincronizarea este perfecta, deoarace magia 4DX este controlata de un server. (foto: Catalin Schipor)

Practic, daca in film ploua, cu siguranta te vei uda si tu. Daca bate vantul, vei simti din plin o adiere. De asemenea, dupa cum am putut vedea si simti in demonstratie, efectul gloantelor ce iti trec pe langa urechi ofera o senzatie unica. Pana si mirosurile ce s-ar putea regasi intr-o scena din film ajung la tine. Acest aspect este posibil datorita unor duze ce stropesc sau arunca aer si diverse arome.

cinema-4dx-Constanta-3

Sub sala exista o camera speciala de control unde sunt stocate materialele pentru efecte, cum ar fi mirosurile. Poti simti miros de praf de pusca, cauciuc ars sau ciocolata! (foto: Catalin Schipor)

Preturile biletelor pentru filmele 2D proiectate in sala 4DX sunt 29 lei, de luni pană joi, inainte de ora 17.00 si 31 lei dupa aceasta ora.

De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 30,5 lei, iar după această ora este de 32,5 lei.

Preturile biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 31 lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, si 33 lei dupa aceasta ora. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 35 lei, iar dupa aceasta ora pretul este 37 lei. Aceste preturi nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii ii pot pastra si refolosi fără limita. Ochelarii 3D costa 3 lei.

Preturile reduse pentru copii, studenti si pensionari, valabile numai in timpul saptamanii, sunt: 27 lei pentru filmele 2D si 30 lei pentru filmele 3D, inainte de ora 17.00. Dupa ora 17.00, preturile sunt: 27 lei pentru filmele 2D si 32 lei pentru filmele 3D.

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete si online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi gasite pe site-ul www.cinemacity.ro

cinema-4dx-Constanta-2

Zilele acestea, in sala 4DX ruleaza filmul “Misiune imposibila. Natiunea secreta“, iar urmatorul blockbuster ce urmeaza a fi difuzat in sala 4DX este “Agentul de la U.N.C.L.E.”

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?