ACASA » STIRI » Diverse » Cum a negociat OANA ZAVORANU “moartea televizata” a mamei sale

Cum a negociat OANA ZAVORANU “moartea televizata” a mamei sale

OANA ZAVORANU BANI TELEVIZIUNI. In contextul decesului Marioarei Zavoranu, fiica sa, Oana Zavoranu a profitat de goana dupa exclusivitate a televiziunilor care au considerat ca acest subiect este o stire de interes national.

Pizza Evo

Desi se afla sub contract cu postul Kanal D, la care incepuse o noua runda de rafuieli pe avere cu Marioara, purtate de pe marginea patului de spital, Oana Zavoranu nu a putut refuza oferta venita din partea Antenelor, chiar cu riscul unui proces, transmite Libertatea.ro

oana-zavoranu-antene-marioara-zavoranu

Clauza de 10.000 de euro pe care risca sa o plateasca pentru incalcarea contractului (n.r. – Oana ar fi trebuit sa pastreze exclusivitatea cu turcii pana la finalul acestei emisiuni) nu a fost o piedica in fata sansei de a se intoarce pe micul ecran in calitate de vedeta TV, si nu doar de invitat, cum se prezinta de cativa ani.

Astfel, trustul Intact a obtinut exclusivitatea, iar Oana Zavoranu un contract avantajos. Potrivit surselor Libertatea, a existat si o suma de bani pusa in joc si prima transa s-ar fi platit cash, ca o garantie a pactului, chiar inainte ca trupul Marioarei Zavoranu sa fie scos din spital si depus la capela.

CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?