ACASA » ALTE EVENIMENTE » Cristina Nemerovschi, Corina Ozon si Lorena Lupu isi lanseaza cartile la Constanta

Cristina Nemerovschi, Corina Ozon si Lorena Lupu isi lanseaza cartile la Constanta

Patru carti de succes vor fi lansate la Constanta, iar cititorii au ocazia sa-i cunoasca pe autorii acestora. Sambata, 21 martie, in zona lift panoramic din incinta City Park Mall, de la ora 16.30, se vor lansa romanele „Papusile“ de Cristina Nemerovschi, „Zilele amantilor“ de Corina Ozon, „Dona Juana“ (ed. a 2-a) de Lorena Lupu si „Cum a ars-o Anghelescu o luna ca scriitor de succes“ de Cristina Nemerovschi.

Pizza Evo

Moderatorul evenimentului va fi Alexandru Voicescu.

Coperta_PapusilePapusile“, o poveste despre iubire și moarte, este a opta carte a scriitoarei Cristina Nemerovschi. Romanul a fost nominalizat în cadrul Galei Tinerilor Scriitori la categoria Tânărul prozator al anului și s-a clasat în topul celor mai populare romane din 2014, votate de cititorii Bookaholic. A fost cea mai vândută carte a Editurii Herg Benet la Gaudeamus 2014 și unul dintre bestseller-urile editurii pe anul trecut. „Cea mai frumoasă şi tragică poveste de iubire împletită cu moarte de la Romeo şi Julieta încoace. Doar că mult mai profundă şi mai autentică.“ (Reliana Crăciun)

zilele-amantilor_1_fullsizeZilele amantilor“ este romanul de debut al Corinei Ozon, o carte care a devenit rapid un must read pe retelele de socializare si nu numai. A ocupat locul 2 în topul preferințelor cititorilor Bookaholic, pentru romanele aparute in 2014. „Cartea se citeşte uşor, e cinică, e vie, are tot ce îi trebuie pentru a deveni un succes.” (Stefan Caraman). „Aceasta este o carte desteapta. Iar vrajitoria nu-i deloc exclusa. Te tine lipit de ea, nu te lasă absolut deloc nici să faci altceva şi nici măcar să te gândeşti la altceva. Nu poţi uza de niciun instrument fizic ori sufletesc pentru a i te sustrage. Iar dacă asta nu-i curată fermecătură, atunci ce este? A, ştiu. Literatură deşteaptă.” (Ana Barton)

dona-juana_1_fullsizeRomanul erotic „Dona Juana“, de Lorena Lupu, se afla deja la cea de-a doua ediție, cu o prefata semnata de Cristian Mungiu si o postfață de Alex Ștefănescu. O carte exploziva, care a cucerit rapid si iremediabil cititorii. „Ştii, până la urmă cred că cel mai viu lucru la un roman erotic – mai mult decat erectiile generate si fiorul literar starnit – sunt tocmai imaginile astea intime din memoria personala pe care rândurile asternute de tine pe hârtie le mai învie o dată, făcându-te să-ţi aminteşti că n-ai murit încă.” (Cristian Mungiu)

cum-a-ars-o-anghelescuCum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes“ este un roman-pamflet semnat de Cristina Nemerovschi, o satira dura la adresa lumii literare romanesti, consacrand un stil diferit al autoarei fata de primele sale romane. „Cristina Nemerovschi este un Caragiale al zilelor noastre.” (Felix Nicolau). “De patru ore râd singură în faţa calculatorului. Recomand cu foc şi pară romanul lui Nemerovschi, “Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”. E, poate, cel mai bun text pe care l-a scris în viaţa ei. Bravo, Cristina!” (Lorena Lupu).

Cartile sunt disponibile deja in reteaua de librarii Carturesti.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?