ACASA » STIRI » Muzica » CRISTI MINCULESCU va canta din nou cu IRIS. Ce a declarat solistul!

CRISTI MINCULESCU va canta din nou cu IRIS. Ce a declarat solistul!

CRISTI MINCULESCU REVINE IN IRIS. Cristi Minculescu se va reintoarce la Iris si declara, printr-un comunicat, ca “presiunea publicului roman” si initiativa unor edili l-au convins sa revina pe scena alaturi de trupa care l-a consacrat, transmite Libertatea.ro

Pizza Evo

Solistul anunta ca va canta alaturi de fostii sai colegi din Iris pe 22 mai, la Cluj-Napoca si 23 mai la Targu-Mures.

Sigur ca m-a bucurat oportunitatea de a ma reintalni pe aceeasi scena cu vechii mei colegi de la Iris (..) de acestia ma leaga o excelenta colaborare si statornica prietenie, a declarat Minculescu, la trei ani de la ruptura cu scandal.

cristi-minculescu-iris

Nelu Dumitrescu, cel care susținea despre Minculescu ca Iris nu va mai face performanta cu acesta, a facut si el o declaratie:

Eu si colegii mei (Valter, Boro și Relu) suntem incantati sa ne regasim din nou pe aceeasi scena cu Cristi – vocea care a dat intotdeauna marca trupei (..) Suntem hotarati sa facem totul pentru a satisface asteptările publicului, care ne-a trimis o multime de semnale ca isi doreste reluarea acestor colaborari si vom raspunde cu placere propunerilor venite de la organizatorii de evenimente.

Dupa doi ani petrecuti in trupa, Rafael, solistul care il inlocuise pe Cristi Minculescu, si-a anuntat plecarea din trupa.

Cristi Minculescu a mai plecat din Iris in 1982, 1990, apoi in 2002.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?