ACASA » TEATRU » CONTRATIMP. O comedie cu multe straturi, la Doors!

CONTRATIMP. O comedie cu multe straturi, la Doors!

TEATRU CONSTANTA. Sunteţi invitaţi la o comedie înveșmântată în multe straturi, dar, mai ales substraturi, Contratimp, la clubul Doors, în regia Luizei Martinescu.

Pizza Evo

La prima parcurgere a piesei, te familiarizezi cu straiele pe care soarele le arde cel mai repede, apoi ajungi, printr-un dramatic erotism, la straturile și substraturile ce-i ating pielea și îi împrumută mirosul. Începe dansul fertilizării…

În Contratimp, parcă nu faci decât să surprinzi ceva început de multă vreme, în plină desfășurare și care, de asemenea, va suferi o grea, dacă nu imposibilă despărțire de acest perpetuu întâmplat. Căci suntem copărtașii unui neverending story: copii de bani gata, neiubiți, sculptați kitsch-os în trend-ul lumii moderne fără de substanță, abandonați de un tată agramat, președinte de țară, ales “democratic” în proportie de 99,9%, alături de o moștenire uriașă.

Iar de aici începe împărțeala, evident, nicidecum matematică, luând în calcul limba de moarte a tatălui care pune o condiție strictă.

Ce se întâmplă mai departe… înca e în desfășurare, dar puteți și voi lua parte, în calitate de observatori atenți a unor întâmplări de-a dreptul universale, la dezbrăcarea veșmintelor de la comic la tragic, ca jocurile din copilărie, cu rece și fierbinte.

contratimpCONTRATIMP, joi, 27 APRILIE, de la ORA 2.00

Regia: Luiza Martinescu

Distribuția: Lana Moscaliuc, Marian Adochiței, Florina Stănculeț, Georgiana Mazilescu.
Muzica: Marian Adochiței
Durata: 1h

Prețul unui bilet este 35 de lei.

Biletele se achiziționează de la sediul clubului, începând de luni, 24 aprilie.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?