ACASA » CONCERTE » Concerte inedite si maraton teatral in Jupiter

Vino la Teatrul de Vara din Jupiter in perioada 10 iulie – 31 august pentru o serie de concerte si spectacole de teatru cu cateva dintre cele mai celebre nume din tara. Saptamanal, veti avea parte de concerte cu inegalabilul rapsod Tudor Gheorghe acompaniat de taraful sau si trupa Compact.

Pizza Evo

In aceeasi perioada, Maratonul Teatrelor aduce pe scena actori de la Teatrul Nottara, Teatrul Masca, Teatrul Mic, Teatrul Odeon, Teatrul Metropolis, dar si companii private de spectacol. Vor interpreta nume consacrate ale scenei teatrului romanesc precum: Horatiu Malaele, Florin Calinescu, Mircea Diaconu, Adriana Trandafir, Dan Condurache, George Ivascu sau Cerasela Iosifescu.

Pentru mai multe informatii puteti suna la numerele 0720 013 182 sau 0720 013 196. Biletele pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro sau de la caseria Teatrului Jupiter, intre orele 10.00 – 14.00 si 17.00 – 20.00.

Click AICI pentru a vedea lista de spectacole programate la Teatrul de Vara din Jupiter, precum si intreaga distributie.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?