ACASA » CALENDAR » Concert violoncel & voce cu ADRIAN NAIDIN la Harlequin Mamaia

adrian naidinMuzicianul Adrian Naidin va sustine un concert extraordinar la restaurant Harlequin Mamaia sambata, 5 aprilie, de la ora 21.30. In cadrul spectacolului de etno-jazz “Sin-cretic”, muzicianul va prezenta inclusiv piese in prima auditie.

Pizza Evo

În cadrul spectacolului de ethno-jazz “Sin-cretic”, cu care publicul Harlequin Mamaia va face cunoștință sub numele de “Furtuni de primăvară”, muzicianul va prezenta inclusiv piese în primă audiție.

De la Bach la Phoenix si de la Paganini la Michael Jackson, cunoscutul muzician Adrian Naidin isi poarta publicul prin muzica universala cu violoncelul sau fermecat. “Sin-cretic” este un spectacol unic de world music, cu influente din majoritatea genurilor muzicale!

Colaborator al lui Moby pentru coloana sonora a filmului The Necessary Death of Charlie Countryman, un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf, Adrian Naidin este un muzician complet, experimental in jazz, inspirat in clasic, plin de forta si har in folclor.

Adrian Naidin convinge in experimente acustice inedite, de la conceptele uneori abstracte ale jazz-ului contemporan sau a muzicii clasice, interpretata cu o tehnica desavarsita si pana la folk sau pop-rock.

O revelatie a ultimilor ani atat pentru public, cat si pentru critica, Adrian Naidin a urcat si pe scena Teatrului National din Bucuresti, in spectacolul”Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele”, pentru a modera cu geniu duelul in versuri al celor doua forte ale teatrului romanesc.

Rezervari la 0766400181 (interval orar 11.00 – 22.00), bilet 30 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?