ACASA » CONCERTE » Concert pentru suflet. EMERIC IMRE şi JIMI EL LACO, la Harlequin

Concert pentru suflet. EMERIC IMRE şi JIMI EL LACO, la Harlequin

CONCERTE CONSTANTA. Unul dintre cei mai apreciaţi artişti folk din România, Emeric Imre revine la Constanţa, pentru un concert de excepţie pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

De această dată, pentru a oferi o experienţă muzicală unică, Imre va fi acompaniat pe scenă de Jimi “El” Laco (chitară şi vioară).

Emeric Imre e unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, un artist profund, ce cântă piese destinate sufletului.

Artistul promite un show excepţional din care nu vor lipsi piese celebre precum: “Nebun de Alb”, “Jurământ”, “Hai, iubito”, “Bună varianta rea”, dar şi multe alte melodii din repertoriul propriu şi nu numai.

Afis-Emeric-Imre-iun2017VINERI, 23 IUNIE, de la ORA 21.30, vino la HARLEQUIN Mamaia pentru un concert numai bun de pus la suflet!

Rezervari la 0766 400 181, în intervalul orar 11.00 – 21.00

Preţ bilet: 30 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin, între orele 11.00 – 21.00.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, recomnadăm prezența de la ora 20.00. Dupa ora 20.00 rezervarea expiră.

Organizat de evenimente-constanta.ro

Eveniment sustinut de: X-Printing, Magic FM, Constanta News, Cuget Liber si Vivo! Constanta, steluenache.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?