ACASA » CONCERTE » Concert OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ şi MARIUS MIHALACHE, la Harlequin

Concert OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ şi MARIUS MIHALACHE, la Harlequin

CONCERTE CONSTANTA. Doi dintre cei mai apreciaţi instrumentişti din România, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Marius Mihalache vin la Constanţa pentru un concert inedit pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Pe Ovidiu Lipan și Marius Mihalache i-a adus împreună în acest proiect inedit, fascinația profundă pentru muzică. Ambii sunt în egală măsură virtuozi și dăruiți cu un imens talent.

Au străbătut lumea împreună și individual, îmbogățindu-și stilul, rafinându-și percepțiile și interpretarea, perfectându-se continuu.

Și-au dobândit statutul de cetățeni ai lumii întregi, compun și cântă o formă universală de muzică: de la clasică la world jazz, de la bosanova la muzică tribut, într-o formă unică de intrepretare și reinterpretări originale ale unor melodii cunoscute.

Afis-Tandarica-MihalacheRezervari la 0766 400 181, în intervalul orar 11.00 – 21.00

SÂMBĂTĂ, 1 aprilie, de la ORA 21.00, la HARLEQUIN Mamaia

Preţ bilet: 55 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin, între orele 11.00 – 21.00.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, recomnadăm prezența de la ora 20.30. Dupa ora 21.00 rezervarea expiră.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Magic FM, Constanta News, Telegraf, Cuget Liber si Vivo! Constanta

Organizat de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?