ACASA » CALENDAR » Concert LOREDANA “Magic” Tour, la Casa de Cultură

afisLoredana_magicPrimăvara acestui an se anunţă una “magică”. Loredana începe pe 10 martie, la Constanţa, un amplu turneu naţional, care se intitulează “Magic” şi care va cuprinde 15 dintre cele mai importante oraşe ale ţării.

Pizza Evo

Showbiz-ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele “Magic”, pe care Loredana le-a susţinut la Sala Palatului din capitală. Concertul “Magic” a fost declarat “cel mai tare concert al unui artist român”. Artista a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant show live, încărcat de emoţie, culoare şi magie. 

“De-abia aştept să pornim cu show-ul ‘Magic’ în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!” a declarat Loredana.

Nu rataţi un eveniment artistic impresionant, cu invitaţi pe măsură, numere de magie şi costume excepţionale. Concertul Loredana va oferi o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe şi totale, care abordează toate genurile muzicale cu aceeaşi strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conţine cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

Pret bilet: 80, 100 si 150 lei
Ora de incepere: 19,30

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?