ACASA » CALENDAR » Concert DANIEL IANCU la Harlequin Mamaia

Afis-Daniel-Iancu-WEB (1) “Umorul lui Daniel Iancu este recunoscut si cu siguranta este cel mai apropiat de forma de protest in randul folkistilor de astazi.”(Loreta Popa). Daniel Iancu aduce proiectul “Ochiul si timpanul” in care concertul este completat de proiectia caricaturilor realizate de Costel Patrascan. Evenimentul are loc joi, 3 octombrie, ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Daniel Iancu a acordat un interviu in exclusivitate pentru evenimnete-constanta.ro:

Reporter Evenimente Constanta: Cat timp a trecut de la ultimul concert in constanta?

DANIEL IANCU:Cam un an. Se pare ca in Constanta sunt mai rare locatiile care doresc cocerte de genul celor pe care le ofer eu. La fel si in Bucuresti. Acum pregatim un concert la Teatru Excelsior. Este un concert ceva mai elaborat care sper sa iasa bine.

Reporter Evenimente Constanta: Cand ati lansat ultimul album?
DANIEL IANCU:”Mii de smaralde” in 2011, cu CAT MUSIC. Acum exiata o casa proprie de productie, PATRIA RECORDS. 
Urmatorul material discografic cand va fi lansa?
DANIEL IANCU: PATRIA RECORDS lanseaza la Teatrul Excelsior din Bucureti albumul Mariei Gheorghiu “De 20 de ani Om Bun” printr-un spectacol in care eu o secondez pe Maria. Ne vor acompania doua fete talentate din Constanta, Maria Tugui si Gabriela Tiu. Avem de asemenea recitatori de marca in spectacol. Urmatorul material propriu se va numi “Hazz Folk – Matrimoniale” si o sa apara cu ziarul “Academia Catavencu” la inceput de  decembrie, deci in scurt timp.
Reporter Evenimente Constanta: Cum ati descrie stilul muzical pe care il abordati?
DANIEL IANCU:Pai chiar asa: hazz folk . Dar am si eu momentele mele de romantism.
Reporter Evenimente Constanta:  Ce mesaj aveti pentru publicul constantean?
DANIEL IANCU: Tineti-o tot asa ! 

Rezervari la 0766400181 (interval orar 11.00 – 23.00), bilet 25 lei. Pentru grupuri de 9 persoane, o persoana beneficiaza de intrare gratuita.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?