ACASA » CONCERTE » Concert CARITABIL. Tribut RAMMSTEIN, cu RAMM-BRAND(T)

Concert CARITABIL. Tribut RAMMSTEIN, cu RAMM-BRAND(T)

CONCERTE CONSTANTA. Un nou concert din cadrul campaniei Music For Autism aduce pe scena Clubului Phoenix din Constanţa una dintre cele mai apreciate trupe tribut Rammstein din România, Ramm-Brand(t)!

Pizza Evo

Toţi membrii trupei Ramm aveau un interes comun în muzica Rammstein, astfel la început, fără a avea un nume de trupă, au învăţat câteva melodii ale lor, mai mult cu scopul de a se obişnui unii cu ceilalţi. Experimentul acesta le-a plăcut atât de mult încât au decis să continue ca trupă tribute Rammstein.

Astfel s-a înfiinţat, tupa Ramm-Brand(t), care în prezent se bucură de o audienţă în continuă creştere. Numele trupei rezultă dintr-un joc de cuvinte: ”Ramm” vine din prescurtarea numelui Rammstein, ”Brand” însemnând marcă iar ”(t)” pentru asonanţă “ca să obţinem numele celebrului pictor”.

În deschidere va concerta trupa constănţeană Paradox Theory.

SÂMBĂTĂ, 11 MARTIE, de la ORA 21.30

Preţ bilet: 30 de lei

tribut rammsteinFinanţarea obţinută în urma concertelor caritabile din acest an, va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi la achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială.

O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia – ce oferă terapie cu ajutorul cailor, pentru copiii cu dizabilităţi.

Rezervările pot fi făcute la numărul: 0730 617 787

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?