ACASA » CALENDAR » Concert BERTI BARBERA & NICU PATOI la Harlequin Mamaia

unnamed (2)Daca iubesti muzica de calitate ai toate motivele sa participi la acest eveniment. Pentru prima data la Harlequin Mamaia concert extraordinar cu BERTI BARBERA SI NICU PATOI joi, 13 februarie, ora 21.00.

Pizza Evo

Rezervari la 0766400181. Bilet 30 lei.

Despre BERTI BARBERA se poate spune că este un muzician cosmopolit. Şi asta nu datorită originii lui, ci prin perspectiva pe care o are asupra muzicii, prin varietatea de influenţe şi elemente pe care le percepe şi le concepe în arta interpretării. Ca orice artist modern, îşi deschide urechile şi sufletul la diversitatea stilistică şi la multiplele posibilităţi de redare a unei lucrări muzicale. Beneficiind de-a lungul anilor de încrederea marii majorităţi a lumii muzicale din ţară, fiind în contact permanent cu personalităţi artistice internaţionale, a avut privilegiul de a face parte din multe proiecte care să-i îmbogăţească experienţa şi să-i justifice intenţiile. Cu un spectru vocal flexibil şi cu un instinct ritmic care-i oferă posibilitatea de a folosi mai multe instrumente de percuţie, Berti reuşeşte, prin multitudinea de tehnici moderne şi tradiţionale, cu multă pasiune, dezinvoltură şi umor, să dea o formă originală, spectaculoasă şi accesibilă oricărei piese pe care o abordează.

NICU PATOI e gălăţean de-al nostru şi este unul dintre cei mai valoroşi chitarişti români, dacă nu cumva cel mai. Destul de rar se întâmplă să întâlneşti un chitarist precum Nicu Patoi. Un artist care, prin instrumentul cu care reuşeşte să se identifice, să-ţi dezvăluie caracterul, educaţia, pasiunea şi plăcerea de a cânta şi să-ţi provoace, în acelaşi timp, în mod discret, curiozitatea de a încerca să afli părţile nevăzute ale unui artist complex. Nu reuşeşti niciodată să bănuieşti resursele cu care îşi îndeplineşte rolul de excelent acompaniator şi om de studio, un membru de bază în toate grupurile prin care a trecut, de la încercările rock din adolescenţă până la proiectele serioase la care participă în prezent, inclusiv propriul band. În pofida tendinţei tinerilor chitarişti de a-şi etala tehnica extremă şi cascadoriile digitale, Nicu este un artist care foloseşte o multitudine de procedee într-o manieră subtilă, bine proporţionată, combinând echilibrat claritatea acordurilor cu momentele de rafinament solistic, viteză şi feeling. Un interpret cu rigoare de matematician şi suflet de artist, un virtuoz ce străluceşte în orice moment în care interacţionează cu chitara.

„String a Song”, un album de colecţie realizat exclusiv în regim acustic şi interpretat în cinstea legendelor scenei muzicale contemporane, conţine 13 cover-uri şi melodia „Tears”, compusă de Nicu Patoi. Printre titluri se află „Perfect Day” a lui Lou Reed, „Kashmir” a celor de la Led Zeppelin, „Hallelujah” compusă de Leonard Cohen şi „Wish You Were Here” interpretată de legendara trupă Pink Floyd. „De la interpretare până la poziţionarea microfoanelor, panoramări şi explorări acustice spontane, toate au însemnat ceva nou şi fascinant pentru fiecare artist în parte, la fel cum audierea acestui album poate însemna pentru fiecare ascultător un pas înainte în propria încercare de a înţelege muzica şi muzicienii”, a precizat Nicu Patoi.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?