ACASA » CALENDAR » Concert ALEXANDRINA in Club Phoenix

Dupa ce anul trecut a sustinut doua concerte cu casa inchisa, Alexandrina Hristov revine la Constanta pentru un nou concert live de exceptie in Club Phoenix. Un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratezi daca apreciezi un sound unic si o voce inconfundabila.

Pizza Evo

Vino joi, 8 decembrie, in club Phoenix, incepand cu ora 21.00 pentru a o vedea live pe Alexandrina. Pretul unui bilet este 35 de lei, iar rezervarile se pot face la numarul de telefon 0766 400 181.

Alexandrina Hristov a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. Activitatea sa se leaga de muzica, pictura si poezie, pe care le combina foarte reusit. In anul 2005, a fost una dintre protagonistele filmului “Trois femmes de Moldavie”, in regia lui Paul Cuzuioc, pe a carui coloana sonora s-au aflat cateva dintre piesele sale. In urma realizarii acestui film, s-a mutat in Romania.

Solista si-a castigat notorietate prin intermediul Internetului, inregistrari din concerte fiind raspandite prin programe peer-to-peer. Alexandrina a cantat la Festivalul de Jazz de la Garana, Festivalul de la Pestera Bolei, Festivalul International de Film Transilvania, dar si in cluburile din Bucuresti si din alte orase. Canta in romana, franceza si rusa. Stilul sau muzical este greu de definit, dar se incadreaza intre pop acustic, rock, alternative, jazz si soul.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?