ACASA » CONCERTE » Concert ALEXANDRA USURELU, la Harlequin

Concert ALEXANDRA USURELU, la Harlequin

CONCERTE CONSTANTA. Alexandra Uşurelu, una dintre cele mai bine vandute artiste independente din Romania revine la Constanta! Alexandra este o prezență unică în peisajul muzical românesc prin felul său de a fi, cântecele cu versuri aparte și emoția pe care o emană la fiecare spectacol, transformând orice loc de concert într-un spațiu magic.

Pizza Evo

Alexandra Ușurelu este vocea caldă, curată, blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri, cu o sensibilitate aparte și un timbru vocal ușor recognoscibil.

Primul său album, “La capătul lumii“, a primit mai multe nominalizări și a câștigat premiul pentru “Cel mai bun album al anului 2015”, înregistrând într-un an peste 10.000 de exemplare vândute. Cu 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani jumătate, Alexandra a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente.

Vineri, 27 Mai, ora 21:00, Alexandra vine pentru prima oară la Harlequin Mamaia, împreună cu band-ul său format din Bobby Stoica (pian), Mirel Cumpănaș (chitară) și Florin Romașcu (percuții).

Afis-Alexandra-UsureluTimp de 80 de minute, Alexandra va cânta cele mai îndrăgite cântece ale sale de pe albumul “La capătul lumii“, precum “Ceva se întâmplă cu noi”, “Ție”, “Acesta-i sufletul meu”, “Prețul Corect”, dar și melodii noi de pe următorul ei album ce este programat să apară în toamnă.

Pret bilet: 40 de lei

Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Maritimo, Magic FM, Constanta News si Telegraf

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?