ACASA » TEATRU » Comedie romantică: CUM SE DUCE TOTUL DRACU’

Comedie romantică: CUM SE DUCE TOTUL DRACU’

TEATRU CONSTANTA. Un spectacol plin de umor, recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! “Cum se duce totul dracu’“, la Hotel Iaki.

Pizza Evo

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu.

Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă.

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul a fost creat integral de cei doi protagoniști – Ioana Chelmuș și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Afis-Cum-se-duce-dracu-IakiUn spectacol care binedispune si care totodata confrunta.

Te pune pe ganduri, te provoaca sa reflectezi asupra relatiei tale prezente sau trecute si sa-ti doresti o dragoste eterna, fara defecte, fara lupte.

VINERI, 21 APRILIE, ORA 21.00, la Hotel Iaki

Rezervari la 0766 405 986 sau 0722 822 460

Pret bilet: 35 lei

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?