ACASA » CALENDAR » Comedia romantica FLIRT la Harlequin Mamaia

UntitledTeatrul de Artă București prezintă comedia romantica FLIRT cu Mihai Baranga și Andreea Duță.  Un spectacol captivant, de o eleganță inedită și cu un umor deosebit ce are loc duminica, 13 octombrie, ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Piesa este o parodie la adresa remediilor moderne pentru orice tip de problemă, de disfuncționalitate, de nereușită. Cei 5 pași magici prin care se ajunge de la orice la opusul lui orice fac rețeta perfectă chiar și pentru împlinirea dragostei. Și pe-asta o dovedesc chiar actorii: Pas 1: schimbare de look, pas 2: ce profesie să aibă jumătatea? pas 3: locurile de întâlnire, pas 4: un pas. ad literam, pas 5: cum se agață.

Rezervari la 0766400181. Bilet 30 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?