ACASA » STIRI » CIOBANUL-VEDETĂ, Ghiţă. E pe bune sau e făcătură? Cum arăta înainte să fie celebru!

oaieO reclamă la firma de telefonie mobilă Vodafone l-a făcut pe Ghiţă celebru în toată România, însă mulţi români se întreabă dacă cel mai faimos baci din România este real.

Pizza Evo

Pe numele lui întreg Gheorghe Dănuleţiu, bărbatul în vârstă de 28 de ani înregistrează peste 350.000 de fani pe pagina sa de Facebook. Baciul este căsătorit, are o fetiţă de şase luni şi locuieşte în Jina, judeţul Sibiu, scrie adevarul.ro

În urmă cu trei ani, un prieten, fotograf profesionist, i-a făcut lui Ghiţă mai multe fotografii pentru un album despre transhumanţă. Mai apoi, amicul ciobanului l-a pus pe acesta în contact cu o casă de producţie. „Am pagina de Facebook din luna februarie, de când am vorbit cu cei de la casa de producţie. Eu am contract cu ei, şi ei cu Vodafone-ul. Mi-am deschis contul de Facebook când am vorbit cu ei, aşa a fost condiţia. Au venit aici la munte şi au filmat. Prima dată au venit să vadă locul şi să se înţeleagă cu mine, după aceea au venit regizorul, producătorul, după care a venit toată echipa“, povesteşte Ghiţă.

cioban-3cioban-2
cioban-4ciobanull-2

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?