ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 18 – 24 mai

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  18 – 24 mai. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Umbre întunecate (Dark Shadows) – PREMIERA

Regia: Tim Burton
In rolurile principale: Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Eva Green
Gen: Comedie, Fantastic
Durata: 105 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:30, 13:45, 18:00, 20:15, 22:30
Vineri, Luni, Marti: 13:45, 18:00, 20:15, 22:30
Miercuri si Joi: 13:45, 16:00, 20:30, 22:45

Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu acelaşi nume al anilor ’60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film. Cu un parcurs de 1.225 episoade, serialul Dark Shadows a fost un soap opera atipic, în care existau elemente de horror şi în care apăreau o serie întreagă de creaturi întunecate: vampiri, monştri, vrăjitoare, vârcolaci, fantome şi zombies.

Dictatorul (The Dictator) – PREMIERA

Regia: Larry Charles
In rolurile principale: Sacha Baron Cohen, Megan Fox, Anna Faris, Ben Kingsley, John C. Reilly
Gen: Comedie

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 18:30, 20:45, 23:00
Vineri, Luni, Marti: 14:15, 16:15, 18:15, 20:30
Miercuri si Joi: 14:15, 16:15, 18:15, 20:30

Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atîta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

În siguranţă (Safe)

Regia: Boaz Yakin
In rolurile principale: Danni Lang, Jason Statham, Michael Jai White
Gen: Crimă
Durata: 94  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:00
Vineri, Luni si Marti: 16:00
Miercuri si Joi: 18:15

După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi: de fiecare dată când se ataşează de cineva, mafia va interveni. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia şi o ajută să scape. Doar că Mei e un pion important în lumea răufăcătorilor din New York, iar decizia de a o apăra îl aruncă pe Luke într-un adevărat război între mafie, triadele chinezeşti şi poliţiştii corupţi.

Prieteni cu copii (Friends with Kids)

Regia: Jennifer Westfeldt
In rolurile principale: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Maya Rudolph, Chris O’Dowd, Kristen Wiig, Jon Hamm, Megan Fox
Gen: Comedie
Durata: 107  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:15, 16:00, 18:15
Vineri, Luni si Marti: 16:30, 22:30
Miercuri si Joi: 13:15, 17:30, 22:15

Jason (Adam Scott) şi Julie (Jennifer Westfeldt) sunt prieteni foarte buni încă din facultate, locuiesc în acelaşi bloc, au încredere unul în celălalt, dar nu simt niciun fel de atracţie reciprocă. Prietenii lor, Leslie (Maya Rudolph) şi Alex (Chris O’ Dowd) sunt amuzanţi şi foarte direcţi, iar Ben (Jon Hamm) şi Missy (Kristen Wiig), foarte atrăgători şi înfocaţi – atât de înfocaţi încât chiar fac sex în toaleta restaurantului atunci când ies cu toţii.

S-a furat mireasa

Regia: Jesús del Cerro
In rolurile principale: Jojo, Constantin Diţă, Adina Galupa
Gen: Comedie
Durata: 89  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 20:30, 22:30
Vineri, Luni si Marti: 18:45, 20:45
Miercuri si Joi: 15:30

“S-a furat Mireasa” este o comedie savuroasă în care Nina (Jojo), o şomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie şi de viaţa mai puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Costi Diţă), se hotărăşte s-o “fure” pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară de la aceştia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de către tatăl ei.

Răzbunătorii 3D (The Avengers)

Regia: Joss Whedon
In rolurile principale: Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner
Gen: Acţiune
Durata: 142  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45, 14:30, 17:15, 20:00, 22:45
Vineri, Luni si Marti: 14:30, 17:15, 20:00, 22:45
Miercuri si Joi: 17:30

Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow formează “echipa de şoc”, după ce sunt convinşi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) şi de Agentul Culson să îşi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, care tocmai câştigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, şi între Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reuşi ei să renunţe la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?

Corbul (The Raven)

Regia: James McTeigue
In rolurile principale: John Cusack, Luke Evans
Gen: Thriller
Durata: 111  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:00, 16:15
Vineri, Luni si Marti: 22:15
Miercuri si Joi: 22:20

În acest thriller sumbru, Edgar Allan Poe (John Cusack, Being John Malkovich), îşi uneşte forţele cu un detectiv din Baltimore (Luke Evans, Immortals), pentru a prinde un criminal în serie nebun care se inspiră din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime. Regizat de James McTeigue (V for Vendetta), filmul îi mai are în distribuţie pe Alice Eve (Sex and the City 2), Brendan Gleeson (In Bruges), Oliver Jackson-Cohen (Faster) şi Kevin McNally (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Te mai măriţi cu mine? (The Five-Year Engagement)

Regia: Nicholas Stoller
In rolurile principale: Jason Segel, Emily Blunt
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 124 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 13:30
Vineri, Luni si Marti: 14:00
Miercuri si Joi: 19:45

Tom Solomon îi declară iubire veşnică frumoasei Violet Barnes şi o cere în căsătorie la un restaurant, într-un cadru romantic, organizând ulterior o petrecere de logodnă la care este invitată toată familia, însă nunta se amână an după an din cauza lipsei de timp a partenerilor şi din cauza obstacolelor profesionale care intervin. Violet se înscrie într-un program cu o durată de 2 ani la Universitatea din Michigan, după care obţine o promovare de la şeful ei Winton Childs şi este forţată să se mute în alt oraş, iar oficializarea relaţiei rămâne tot timpul în plan secund, dorinţa de a fructifica oportunităţile profesionale fiind mai puternică decât dorinţa de a întemeia o familie.

Masini 2 (Cars 2) –DUBLAT IN LIMBA ROMANA

Regia: Brad Lewis
In rolurile principale: Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Michael Caine
Gen: Animatie, Familie
Durata: 106  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45

Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă, iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?