ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 15 – 21 iunie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  15 – 21 iunie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Pirahna 3D (Pirahna3DD)  – PREMIERA

Regia: John Gulager
In rolurile principale: Danielle Panabaker, Ving Rhames
Gen: Thriller
Durata: 83  minute

Orele de difuzare:
Vineri: 22:00
Sambata si Duminica: 20:15, 22:15
Luni, Marti, Joi: 16:00, 20:00
Miercuri: 12:00, 22:00

După povestea de la Lacul Victoria, bancul de piranha se îndreaptă în amonte, în Big Wet, un parc acvatic local. Deşi au venit să scalde şi să se distreze, personalul şi turiştii primesc mai mult decât se aşteptau când trebuie să înfrunte cei mai fioroşi şi mai sângeroşi peşti piranha de până acum. Conduşi de Maddy cea hotărâtă şi calculată şi prietenii ei, Barry şi Kyle, cei trei trebuie să se scufunde în lac şi să înfrunte creaturile cu toate puterile lor… dar oare pot fi oprite?

Madagascar 3: Fugariti prin Europa 3D ( Madagascar 3) – PREMIERA (subtitrat)

Regia: Eric Darnell
In rolurile principale: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Gen: Animatie,Aventuri,  Comedie
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Vineri si Duminica: 18:15
Sambata: 16:15
Luni, Marti si Joi: 19:45
Miercuri: 14:45

Noua aventură a leului Alex şi-a bunilor săi prieteni, Melman, Marty şi Gloria, va sosi pe marile ecrane în 2012. Ca sa încheie cercul, producătorii sunt convinşi că de această dată Alex va reuşi să ajungă din nou în New York, pentru a-şi relua locul de rege neîncoronat al grădinii zoologice. Şi cine să fie mai potrivit pentru a-i sta alături decât flamboaiantul rege al lemurilor de Madagascar, Julian al nuştiucâtelea?

Vacanta dupa gratii (Get the Gringo)  – PREMIERA

Regia: Adrian Grunberg
In rolurile principale: Mel Gibson
Gen: Actiune, Drama
Durata: 95 minute

Orele de difuzare:
Vineri: 16:15, 18:15, 20:15
Sambata si Duminica: 16:15, 18:15
Luni, Marti si Joi: 18:00, 21:45
Miercuri: 13:45, 20:00

Ziua lui Driver a inceput foarte prost si nici nu da semne ca ar putea sa se imbunatateasca pe parcurs. Tocmai a prins o prada de cateva milioane de dolari care i-ar putea asigura o vacanta mai mult decat placuta in viitorul apropiat. O idee buna care insa, se face praf, la propriu.

Prometheus 3D (Prometheus)

Regia: Ridley Scott
In rolurile principale: Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron
Gen: Acţiune, Horror, SF
Durata:125  minute

Orele de difuzare:
Vineri: 11:15, 13:45, 20:00, 22:15
Sambata si Duminica: 11:15, 13:45, 20:00, 22:30
Luni, Marti si Joi: 12:15, 14:45, 17:15, 21:30
Miercuri: 12:15, 19:15, 21:45

Cu Prometheus, Ridley Scott, regizorul seriei Alien şi a filmului Blade Runner,  a creat o nouă mitologie în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, care îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colţuri ale Universului. Acolo, ei trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane.

Barbati in negru 3 (Men in Black) 3D

Regia: Barry Sonnenfeld
In rolurile principale: Will Smith, Tommy Lee Jones
Gen: Actiune, Comedie, SF
Durata: 105  minute

Orele de difuzare:
Vineri si Duminica: 16:15
Sambata: 18:00
Miercuri: 17:00

În Bărbaţi în negru 3, agenţii J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones) revin… în timp. J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile. J descoperă că în univers există secrete pe care K nu i le împărtăşise niciodată – secrete care se vor dezvălui treptat pe măsură ce J acţionează în echipă cu tânărul agent K (Josh Brolin) pentru a-şi salva partenerul, agenţia şi viitorul omenirii.

Fara cale de-ntors (Sin Retorno)

Regia: Miguel Cohan
In rolurile principale: Leonardo Sbaraglia, Martin Slipak, Bárbara Goenaga
Gen: Drama, Thriller
Durata: 104  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 16:30
Luni, Marti: 22:15
Miercuri: 12:30, 14:30
Joi: 12:30

Un tânăr este călcat de o maşină, iar făptaşul fuge de la locul accidentului. Şoferul n-a lăsat nicio urmă, dar tatăl victimei, ajutat de mass-media, nu găseşte linişte până când nu-l descoperă şi-l aduce în faţa justiţiei. O serie de evenimente nefericite şi un sistem juridic contaminat de influenţa opiniei publice vor duce la condamnarea unui om nevinovat. Prinşi într-o plasă ţesută de soartă şi de decizii disperate, aceşti oameni vor fi puşi în faţa vinei, a responsabilităţii şi-a unei nevoi acute de izbăvire, într-o spirală din care nu există întoarcere.

Alba-ca-Zapada si Razboinicul Vanator (Snow Wite and the Huntsman)

Regia: Rupert Sanders
In rolurile principale: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth
Gen: Actiune, Aventuri, Fantastic
Durata:127 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:30, 14:00, 21:00
Luni, Marti: 14:45, 17:15, 19:45
Miercuri: 16:30
Joi: 17:15

“Albă ca Zăpada şi vânătorul” este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth). În basm, Regina cea Rea (Charlize Theron) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste. În schimb, in filmul lui Rupert Sanders, acesta acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască.

Pregăteşte-te, că vine! (What to Expect When You’re Expecting)

Regia: Kirk Jones
In rolurile principale: Cameron Diaz, Dennis Quaid, Jennifer Lopez, Matthew Morrison
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 110  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 18:30
Luni si Marti: 12:30
Joi: 14:30

Descoperim experienţele a cinci cupluri care se pregătesc să se îmbarce în cea mai lungă, solicitantă şi plină bucurii călătorii din viaţă, aceea de a da naştere unui copil. Cu teamă, umor şi multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte. Filmul este inspirat de bestsellerul “What to Expect When You’re Expecting”, carte aleasă în SUA drept una dintre cele mai influente din ultimele decenii.

Rock pentru totdeauna (Rock of Ages)  – AVANPREMIERA

Regia: Chris D’Arienzo, Adam Shankman
In rolurile principale: Tom Cruise, Paul Giamatti, Malin Akerman
Gen: Comedie, Musical
Durata: 123  minute

Orele de difuzare:
Miercuri: 19:00, 21:30
Joi: 19:45, 22:15

Poate că Sherrie (Julianne Hough) şi Drew (Diego Boneta) lucrează ca simpli ospătari, dar asta nu înseamnă deloc că nu au visuri mari: cei doi pleacă la New York ca să dea lovitura, ea ca actriţă, el ca star rock. Suntem în anii ’80, iar capitala muzicală a lumii roieşte de muzicieni aspiranţi, dealeri de droguri, proprietari de cluburi şi impresari în căutarea următoarei voci care va uimi America.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?