ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 14 – 20 februarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 14 – 20 februarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

indragostitiIndragostiti pentru totdeauna – PREMIERA

Regia: Shana Feste
In rolurile principale: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste

Durata:103 minute
Ora: V,L,Ma: 20:00
S,D: 12:30, 17:30
Mi,J: 19:00

Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc şi se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată şi se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezenţa lui în viaţa ei îi nemulţumeşte părinţii, care ar face orice să-i vadă despărţiţi.

winterPoveste de iarna – PREMIERA

Regia: Akiva Goldsman
In rolurile principale: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Jessica Brown Findlay, Colin Farrell
Gen: Dramă, Fantastic, Mister, Romantic, Dragoste

Durata:118 minute
Ora: V-j: 19:30

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

pompeiPompeii 3D – AVANPREMIERA

Regia: Paul W.S. Anderson
In rolurile principale: Kit Harington, Emily Browning
Gen: Acţiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Romantic

Durata:102 minute
Ora: Mi,J: 20:45

În vara anului 79, sclavul Milo (Kit Harrington) are planuri mari: vrea să-şi cumpere libertatea şi apoi s-o ceară de soţie pe Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a stăpânului său. Dar destinul îi stă împotrivă lui Milo, iar acesta se va trezi despărţit de Cassia exact când are loc cumplita erupţie a vulcanului Vezuviu. Va reuşi eroul să scape cu viaţă şi să-şi salveze iubirea de erupţia ce a îngropat sub lavă şi cenuşă un întreg oraş?

unnamedEroii monumentelor – PREMIERA

Regia: George Clooney
In rolurile principale: Cate Blanchett, George Clooney, Matt Damon

Gen: Acţiune, Istoric
Durata:118 minute

Ora: V,L,Ma: 17:45
S,D: 19:45
Mi,J: 21:00

În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, armatele lui căutau şi adunau metodic cele mai valoroase comori artistice ale Europei. Într-o cursă contra cronometru în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din directori, curatori, istorici de artă şi alţi oameni culţi americani şi europeni, autointitulaţi Monuments Men, şi-au riscat vieţile cutreierând continentul pentru a preveni distrugerea a mii de ani de artă. Aceasta este povestea lor!

unnamedMarea aventura Lego 3D – PREMIERA

Regia: Phil Lord, Chris Miller
In rolurile principale: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman

Gen: Acţiune, Animatie, Comedie
Durata: 108 minute
Ora:      Mi,J:  13:00
 
Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de “persoană extraordinară” şi “salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

unnamedNimfomana Vol. II

Regia: Lars von Trier
In rolurile principale: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Uma Thruman, Shia LaBeouf

Gen: Drama
Durata: 130 minute

Ora: V-Ma: 22:00
Mi,J: 14:15

Nymphomaniac este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

unnamedUltimul Zburator

Regia: Ovidiu Georgescu
In rolurile principale: Gabriel Dutu, Iulia Verdes
Gen: Fantastic, Romantic

Ora: V,L,Ma: 15:30
S,D: 14:45
Mi,J: 16:45

În anul 2012, când oamenii trăiesc într-o lume desvrăjită şi nu mai cred în poveşti şi-n Zburători, ultimul dintre aceştia, Zanoni, s-a refugiat într-un vechi conac boieresc, transformându-se într-un personaj misterios €œ„care plimbă fetele noaptea cu motorul” oferindu-le clipe de plăcere trupească. Într-o seară, din întâmplare, Zanoni ajunge la concertul unei fete, Eliza, cea care-i va schimba radical percepţia asupra vieţii şi a existenţei sale de Zburător.

unnamedRoboCop

Regia: Jose Padilha
In rolurile principale: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish

Gen: Actiune, Crima, SF
Durata:121 minute

Ora: V-Ma: 20:30
Mi,J: 18:30

Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.

unnamedEa

Regia: Spike Jonze
In rolurile principale: Scarlet Johansson, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde

Gen: Comedie, Drama, Romantic, SF
Durata:121 minute
Ora:      V-J:   21:45

Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori  personale pentru alţi oameni.  Cu inima frântă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind  un fel de entitate de sine stătătoare.  Când îl instalează, el este încântat să facă cunoştinţă cu “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică.  Pe măsură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adânceşte transformându-se într-o dragoste reciprocă.

unnamedLegenda lui Hercule 3D

Regia: Renny Harlin
In rolurile principale: Krelian Lutz, Gaia Weiss
Gen: Actiune, Aventuri

Durata: 99 minute
Ora:      V-J:        16:30

În Grecia antică, o regină cade pradă dorinţei lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic şi să readucă pacea într-un ţinut plin de probleme. Dar prinţul, Hercule, nu are habar de obârşia sa zeiască şi vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, prinţesa din Creta, promisă chiar fratelui lui Hercule. Când eroul află ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă: va fugi alături de dragostea lui sau va lupta pentru a-şi împlini destinul?

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?