ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 11 – 17 aprilie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 11  – 17 aprilie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Noe 3D
Regia: Darren Aronofsky
In rolurile principale: Jennifer Connelly, Russell Crowe, Emma Watson, Logan Lerman
Gen: Aventuri, Dramă, Fantastic

Durata: 140 minute

Ora: V: 13:00, 16:00, 19:00, 21:45
S,D: 17:30, 20:30
L-J: 15:15, 20:30

E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare, iar aceasta nu mai rodeşte. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace alături de familia sa. Cu toate acestea, în fiecare noapte în visele sale apare un potop fără de sfârşit. Să fie semn că lumea se va sfârşi? Treptat, Noe înţelege despre Creator că are de gând să pedepsească omenirea şi să-i ucidă semenii până la unul. Doar Noe are şansa de a face viaţa să prospere pe faţa Pământului.

Tarzan 3D

Regia: Reinhard Klooss
In rolurile principale: Kellan Lutz, Spencer Locke
Gen: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Dramă, Familie, Mister, Romantic, Dragoste

Durata: 94 minute

Ora: V: 11:00 – dublat
S,D: 13:15 – dublat

Un grup de maimuţe curioase îl adoptă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic. 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni: ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

Rio 2  3D  – PREMIERA

Regia: Carlos Saldanha
In rolurile principale: Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jesse Eisenberg, Leslie Mann
Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durata: 101 minute

Ora: V: 09:00
S,D: 11:15, 15:15 dublat
L-J: 13:15, 18:00

Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

Tinkerbell – Zana Pirat 3D DUBLAT

Regia: Peggy Holmes
In rolurile principale: Christina Hendricks, Lucy Liu, Mae Whitman, Pamela Adlon, Tom Hiddleston
Gen: Animaţie, Fantastic

Durata: 78 minute

Ora: V: 09:15
S,D: 11:00
L-J: 13:00, 17:30

Acţiunea din film porneşte de la un eveniment nefericit pentru simpaticele zâne din Ţinutul Fermecat: talentele lor se amestecă!

Capitanul America: Razboinicul Iernii 3D

Regia: Anthony Russo, Joe Russo
In rolurile principale: Anthony Mackie, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson
Gen: Acţiune, Aventuri, SF

Durata: 136 minute

Ora: V: 13:30, 20:45
S,D: 15:00, 21:45
L-J: 14:30, 21:30

După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii îngheţat în veşnicele zăpezi ale Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră, eroul încearcă să dezlege iţele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca împotriva unui redutabil şi în acelaşi timp familiar adversar, Războinicul iernii.

Sabotaj – PREMIERA 

Regia: David Ayer
In rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, Joe Manganiello, Sam Worthington
Gen: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller

Durata:109 minute

Ora: V-J: 18:45

Patru persoane cu probleme se întâlnesc pe acoperişul unui clădiri înalte. Este evident că fiecare vrea să pună capăt unei existenţe nemulţumitoare, dar oare întâlnirea lor providenţială nu poate sugera că este loc şi de mai bine? Cei patru vor deveni un fel de familie, sprijinindu-se reciproc în înfruntarea provocărilor atât de diferite ale fiecăruia.

Adio, dar mai stau putin!

Regia: Pascal Chaumeil
In rolurile principale: Aaron Paul, Toni Collette, Pierce Brosnan
Gen: Comedie, Dramă

Durata: 96 minute

Ora: V-J: 19:45, 21:50

Patru persoane cu probleme se întâlnesc pe acoperişul unui clădiri înalte. Este evident că fiecare vrea să pună capăt unei existenţe nemulţumitoare, dar oare întâlnirea lor providenţială nu poate sugera că este loc şi de mai bine? Cei patru vor deveni un fel de familie, sprijinindu-se reciproc în înfruntarea provocărilor atât de diferite ale fiecăruia.

Divergent 

Regia: Neil Burger
In rolurile principale: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James
Gen: Acţiune, Aventuri, Romantic, SF, Dragoste

Durata:140 minute

Ora: V-J: 13:45

Într-un Chicago distopic, societatea este împărţită în cinci facţiuni separate, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea cărora se vor alătura pentru tot restul vieţii. Eroina, Beatrice, face o alegere care va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.

Spune-mi ce ai facut azi-noapte!

In rolurile principale: Regina Hall, Michael Ealy, Kevin Hart
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste

Durata: 100 minute

Ora: V-J: 13:35, 18:15

O reinterpretare a comediei romantice clasice, această modernă actualizare a genului are în centrul atenţiei două cupluri. După ce eroii au ajuns imediat din bar în dormitor, comedia lui Steve Pink verifică dacă cele două relaţii pot face faţă responsabilităţii angajamentelor pe termen lung.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?