ACASA » CINEMA » Cinema in aer liber! Filmele lui JEAN CONSTANTIN vor rula in Piata Ovidiu

Cinema in aer liber! Filmele lui JEAN CONSTANTIN vor rula in Piata Ovidiu

CINEMA JEAN CONSTANTIN. Timp de doua zile, constantenii si turistii vor putea viziona filme si momente din viata marelui actor Jean Constantin, in cadrul evenimentului “Jean Constantin – Omul Marii“.

Pizza Evo

In perioada 21 – 22 august, intre orele 20.30 – 00.30, in Piata Ovidiu vor fi proiectate filme din seria “BD la munte si la mare”, fotografii sau imagini din spectacolele jucate de Jean Constantin pe scena Teatrului Fantasio.

Proiectiile vor fi facute in zona Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie, iar accesul publicului este gratuit. In caz de ploaie, evenimentul se va muta la cinema Cityplex, in Tomis Mall.

Dan Cojocaru, director al Directiei Judetene a Distributiei si Exploatarii Filmelor Constanta, spune ca Jean Constantin ramane nemuritor, pentru ca filmul „Nea Marin miliardar” ramane cel mai vizionat film in salile de cinema, iar comedia „Saracul Gica”, pusa in scena de Ion Maximilian, este spectacolul de la Fantasio cu cel mai mare numar de reprezentatii de la infintarea teatrului pana in prezent.

Nu multa lume stie ca actorul, care a jucat in peste 50 de filme, a lucrat ca ucenic la simigeria Victoria din Piata Ovidiu pentru o scurta perioada. Cariera de actor a inceput-o in brigăzile artistice, unde a fost remarcat de un regizor. Si-a făcut debutul pe scena sectiei de estrada din cadrul Teatrului de Stat „Fantasio”. Mai mult, a participat in calitate de spectator la toate editiile Festivalului National al Teatrului de Revista, organizat de Teatrul Fantasio. A iesit la pensie la sfarsitul lui 1988 – inceputul lui 1989, de la Teatrul Fantasio. A fost anul in care nu a mai participat la spectacolele teatrului, dedicandu-se spectacolelor din tara si din Capitala.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?