ACASA » STIRI » Cel mai nou single Holograf feat. Angela Gheorghiu: NU MAI E TIMP

Nu mai e timp este cel mai nou single Holograf, un single realizat in colaborare exceptionala cu Angela Gheorghiu. Piesa a fost lansata in urma cu doua saptamani si deja se afla in playlistul tuturor radiourilor. Pentru a veni in sprijinul promovarii a fost filmat si un videoclip in doua dintre studiourile Media Pro Pictures din Buftea. Noul clip se bazeaza pe ideea ca, in lumea agitata in care traim, oamenii nu mai au timp sa iubeasca, sa zambeasca sau chiar sa-si vorbeasca unii altora.

Pizza Evo

Odata cu lansarea videoclipului “Nu mai e timp”, Holograf vine si cu cel mai nou material discografic al trupei, numit “Love Affair”, care va fi disponibil in magazine la inceputul lunii februarie.  Albumul ce contine piese cum sunt: “Roua diminetii”, “Cand pierzi pe cineva”, “Intoarce-te acasa”, “Cat de departe” si multe altele, se va lansa oficial in concertul Holograf de pe 24 februarie la Sala Polivalenta.

Concertul va beneficia de participarea extraordinara a sopranei Angela Gheorghiu!

Vezi videoclipul direct pe Industria-Muzicala.Ro. Toate drepturile asupra materialelor media (audio si video) apartin artistilor sau managementului acestora.

Parteneri Media: Pro TV, Acasa TV, Mtv si Europa Fm

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?