ACASA » Fun pe net » Cea mai simpla metoda prin care poate fi prevenita MAHMUREALA

Cea mai simpla metoda prin care poate fi prevenita MAHMUREALA

REMEDIU MAHMUREALA. Noroc ca mai exista cercetatori care mai trag si cate un chef din cand in cand. Astfel, dupa o noapte crancena de betie, oamenii de stiinta au descoperit ca starile de mahmureala pot fi prevenite cu un pahar de suc de pere.

Pizza Evo

O portie de 200 ml de suc de pere consumata inainte de o iesire in oras scade nivelul de zahar din sange, previne mahmureala si diminueaza si nivelul de alcool din sange, scrie foodstory.ro

Oamenii de stiinta au masurat succesul acestei bauturi prin observarea a 14 simptome, care au fost reduse considerabil dupa consumul de suc de pere. Dintre toate, cele mai bune rezultate s-au observat in ceea ce priveste capacitatea de concentrare.

Cercetatorii au subliniat totusi ca sucul isi face efectul doar daca este consumat inainte, nu si dupa, iar studiul lor a fost efectuat pe specia de pere coreene sau asiatice, dar cica ar fi bune si cele pe care le puteti gasi prin pietele de la noi sau in supermarket-uri.

Fructul are si alte beneficii asupra organismului: diminueaza nivelul de colesterol din sange, elimina constipatia si are efecte anti-inflamatorii.

Nu este interesant ca poti sa bei un suc de pere inainte de o betie cu tuica de pere si a doua zi sa n-ai nimic?

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?