ACASA » Fun pe net » Ce sfat ti-ai da daca te-ai intoarce in timp cu un an? Raspunsuri demenitale. VIDEO

Ce sfat ti-ai da daca te-ai intoarce in timp cu un an? Raspunsuri demenitale. VIDEO

SFATURI DE LA PERSOANE MAI IN VARSTA. Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta si, indiferent de anii pe care ii ai, timpul va aduce intotdeauna o perspectiva noua asupra modului in care ar fi trebuit sa faci anumite lucruri din viata de zi cu zi.

Pizza Evo

Atunci cand ai nevoie de un sfat, intotdeauna este mai bine sa il primesti de la cineva mai in varsta. Dar cum ar fi daca tu, cel de acum, ai putea sa te intorci in timp, in urma cu un an sau doi, si sa-ti dai un sfat. Care ar fi acela?

Intr-un video realizat de CBC Radio, persoane de toate varstele, intre 7 si chiar 93 de ani, au fost rugate sa impartaseasca unul dintre cele mai bune sfaturi pe care si le-ar da lor sau unei persoane cu un an sau doi mai tanara.

Raspunsurile extrem de sincere sunt incantatoare si pline de intelepciune. Unele au legatura cu relatiile, altele sunt din cariera sau capatarea increderii de sine.

Iata cateva dintre cele mai interesante sau amuzante raspunsuri:

– Inceteaza sa-ti mai pese atat de mult despre ceea ce cred oamenii despre tine. Nu se gandesc la tine deloc. (47 de ani)

– O criza a varstei de mijloc nu da bine. (48 de ani)

– Spune mereu adevarul – cu exceptia datelor afisate pe profilul de dating online. (55 de ani)

– Cheltuieste toti banii sau copiii tai o vor face pentru tine. (85 de ani)

Nu mai lua in seama sfaturile tuturor. Nimeni n-are habar de ceea ce face. Cu sinceritate, o persoana in varsta de 93 de ani.

Mai multe raspunsuri interesante si reactii, in clipul de mai jos:

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?