ACASA » STIRI » Diverse » Ce SALARII au angajatii de la Mega Image, Lidl, Profi si Penny

Ce SALARII au angajatii de la Mega Image, Lidl, Profi si Penny

SALARII MEGA IMAGE, LIDL, PROFI, PENNY. In magazinele detinute de marii angajatori din comert, salariile pornesc de la 700 – 800 de lei net pentru un casier debutant si pot ajunge la peste 4.000 de lei net pentru un sef de magazin.

Pizza Evo

La Mega Image, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, un casier sau un lucrator comercial este platit la inceput cu un salariu brut de 1.300 de lei, plus bonuri de masa, in timp ce un sef de departament castiga lunar 1.600 de lei brut pentru inceput si poate ajunge la 1.800 de lei brut, plus bonuri de masa, informeaza Adevarul, pe baza informatiilor oferite de angajatii sau fostii angajati ai companiei pe portalul undelucram.ro

La Profi, salariul lunar al unui casier este egal cu salariul minim pe economie – 1.050 de lei brut, respectiv 777 de lei net, iar un vanzator de mezeluri castiga mai mult cu 50 – 70 de lei decat un casier, potrivit unui utilizator al portalului undelucram.ro. In cazul unui sef de tura, salariul brut lunar este de 1.300 de lei, respectiv 946 de lei net, mai noteaza adevarul.ro. Un controlor de marfa angajat la Profi incaseaza lunar 1.100 – 1.200 de lei, iar un receptioner – 650 de lei. Angajatorul le ofera salariatilor si bonuri de masa, in functie de numarul de zile lucrate.

La Lidl, un casier, angajat full time in Bucuresti, cu o experienta in domeniu de un an, castiga 900 de lei net pe luna. Salariile sunt mai mari insa in cazul angajatilor cu experienta. Un vanzator casier angajat full time in Cluj, cu o experienta de 7 ani in domeniu, castiga 1.900 de lei net lunar. In anul 2013, un sef de magazin angajat full time in Bucuresti, cu o experienta in domeniu de 3 ani, castiga 4.500 de lei net lunar. In luna iunie, un reprezentant al Lidl a declarat pentru „Ziarul financiar” ca un vanzator din orasele mici din Romania castiga aproximativ 1.400 de lei net pe luna, iar un sef de magazin peste 4.000 de lei net pe luna.

La Penny Market, un lucrator comercial primeste in jur de 800 de lei net pe luna, rezulta din informatiile postate de angajati pe site-ul undelucram.ro. „Din cate stiam un lucrator comercial are pe la 800 RON NET + bonuri de masa. Un adj. șef de magazin cred ca pe la 1500 RON + bonuri de masa. Iar un sef de magazin 2500 RON NET + bonuri de masa”, a scris un utilizator al site-ului.

Potrivit altor angajați salariile sunt mai mici: „Salariul era 715 ron si bonuri nu cat spun ei 800 ron este minciuna si orele suplimetare nu se platesc. Se sta peste program la greu si daca va angajeaza pe post de casier sa stiti ca nu sunteti numai casier veti fi si lucrator comercial si femeie de serviciu 3 ani”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?