ACASA » CALENDAR » CARTOON NETWORK organizează Petrecerea Prieteniei la Constanţa, în Maritimo

Celebrul post de televiziune, Cartoon Network aduce personajele din desenele animate în mijlocul copiilor din Constanţa. Cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje Cartoon Network sâmbătă, 1 martie, de la 12:00 la 16:00, la Maritimo Shopping Center.

Pizza Evo

gumballLa Constanţa, copiii vor putea face cunoştinţă cu câteva dintre cele mai îndrăgite personaje Cartoon Network: Gumball şi Darwin, cei doi prieteni din serialul animat Uimitoarea lume a lui Gumball, precum şi cu protagoniştii serialului Să-nceapă aventura, Finn şi Jake, care se află pentru prima dată în România.

“Fiecare întâlnire cu copiii ne reaminteşte că lumea desenelor animate, în care totul este posibil şi umorul se naşte din cele mai neobişnuite situaţii, rămâne la fel de fascinantă pentru cei mici, indiferent de viteza cu care se modifică lumea în jurul nostru. Pornind de la prietenia dintre personaje precum Gumball şi Darwin, Finn şi Jake, Sughiţ şi Ştirbul (Dragonii: apărătorii insulei) şi chiar Bugs Bunny şi Daffy Duck (The Looney Tunes Show), Cartoon Network le pregăteşte copiilor o aventură unică în lumea prieteniei, plină jocuri şi activităţi amuzante”, spune Andreea Spasova, Marketing şi PR Manager Turner Broadcasting pentru România, Rusia, Bulgaria şi ţările balcanice.

La fiecare eveniment va exista şi un spaţiu dedicat strângerii de jucării pentru copiii defavorizaţi, ca urmare a răspunsului fanilor la campania umanitară desfăşurată pe site-ul CartoonNetwork.ro în decembrie 2013. Lansată sub sloganul Bucuria de a dărui este la fel de mare ca bucuria de a primi, campania a atras în număr mare copiii, care au jucat aproape 14.000 de jocuri şi au obţinut puncte, transformate de Cartoon Network şi sponsorii campaniei în 3.000 de cadouri pentru copiii defavorizaţi.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?