ACASA » ALTE EVENIMENTE » Campionatul Național Individual de Scrabble 5-7 septembrie la Eforie Nord

scrabble2

C.S Impetus și Federația Română de Scrabble vă invită la a 3-a etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble, „Scrabble la Mare”. Descoperă un joc antrenant, un joc de societate, un joc ca în filme. Crezi că știi cuvinte? Vino să ne arăți și să cunoști campionii României! Chiar dacă nu ai jucat niciodată, acesta este cel mai bun moment să începi, întrucât va exista cel puțin o competiție open, deschisă tuturor doritorilor.

Pizza Evo

În perioada 5-7 septembrie 2014, la Eforie Nord, are loc etapa a 3-a a Campionatului Național Individual de Scrabble (CNIS) Seniori și a 2-a etapă pentru Tineret (Prichindei, Cădeți și Juniori). Revenită la mare după niște ani, această etapă promite să fie una de pomină. Fie că vrei să joci sau să înveți de pe margini, te așteptăm la Hotel Astoria***, situat în Str. Tudor Vladimirescu nr. 9, aproape de mare.

Și pentru că mai există timp liber, ți-l poți ocupă fie la plajă fie la obiectivele din împrejurime: Faleza Cazino Constanța, Delfinariul și Planetarium Constanța sau Muzeul Marinei din Mangalia.

Înscrieri: pâna pe 20 august, la Cristian Soare (csimpetus@gmail.com, 0724.832.265) După această dată, eventualele înscrieri vor fi onorate în funcție de locurile disponibile la hotel.

 

Pentru mai multe detalii despre turneu, locație, tarife și formular alternativ de înscriere: www.scrabblero.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?