ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Campanie de CURATENIE pentru CONSTANTA. Cine nu se implica, este AMENDAT!

Campanie de CURATENIE pentru CONSTANTA. Cine nu se implica, este AMENDAT!

CURATAM CONSTANTA NOASTRA. Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau a anuntat ca in perioada 1 – 31 octombrie va fi desfasurata campania de ecologizare “Curatam Constanta noastra“, initiata de administratia locala.

Pizza Evo

Toti constantenii trebuie sa inteleaga ca doar impreuna putem avea un oras curat pe care sa-l lasam mostenire copiilor nostri. Ii invit pe toti locuitorii municipiului Constanta la un efort comun, deoarece doar impreuna putem schimba fata orasului. Voi propune ca lunile aprilie si octombrie din an sa fie denumite, prin hotarare de Consiliu Local, lunile curateniei. Aceasta campanie se adreseaza tuturor constantenilor care locuiesc la case si blocuri, tuturor companiilor care isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Constanta, dar si institutiilor publice constantene“, a declarat Decebal Fagadau.

Activitatile ce vor marca aceasta actiune implica curatarea si igienizarea fatadelor si a zidurilor, refacerea gardurilor, a firmelor luminoase, curatarea terenurilor si a locurilor de joaca, precum si a parcurilor. De asemenea, vor fi plantati copaci pe mai multe suprafete de teren din oras.

12011267_1022415904446599_4800339236365952101_nPrimarul a mai adaugat ca aceasta campanie va fi monitorizata si filmata si ca toti constantenii trebuie sa participe. Cine nu se implica, va fi amendat. “Politia Locala va supraveghea daca proprietarii, agentii economici sau institutiile publice se implica in actiune. Dacă Politia Locala observa că lucrurile nu se misca, va trimite notificari si va da amenzi. Toata lumea trebuie să se implice in această campanie. Este o acţiune fără precedent si se vor da amenzi si celor care distrug sau arunca gunoiul si celor care refuza sa participe la curatenie“, a spus Fagadau.

Amenzile pentru persoanele fizice vor fi cuprinse intre 400 si 1.000 lei.

Fagadau a mai spus ca, pana la sfarsitul anului, intentioneaza sa bugeteze un sistem de supraveghere video care sa asigure siguranta in municipiul Constanta.

Daca vrei sa te implici in campanie, intra pe site-ul oficial curatamconstantanoastra.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?