ACASA » ALTE EVENIMENTE » Business Networking Event. Speed dating pentru afaceri!

Business Networking Event. Speed dating pentru afaceri!

Afis JCI BNE WEB martie 2015Te gandeai cum ai putea sa-ti creezi contacte noi, colaboratori si parteneri de afaceri? Esti la inceput de drum sau vrei sa te extinzi? Pentru asa ceva a fost creat B.N.E. (Business Networking Event).

Pizza Evo

Marti, 3 martie 2015, incepand cu ora 18.00, JCI Constanta organizeaza B.N.E., un eveniment bine-cunoscut pe plan național și internațional, la restaurantul HARLEQUIN din Mamaia.

Business Networking  Event are drept scop interactiunea  intre oamenii de afaceri, manageri sau persoane „cheie” din diverse companii sau organizatii, membrii sau parteneri JCI Constanța și orice persoană interesată de noi parteneri sau colaboratori in afaceri.

Evenimentul este conceput sub forma de speed-dating, astfel încât toți participanții să interacționeze unul cu celalalt, timp de 5 minute, prin rotație.  Astfel, toți cei prezenți în sală au posibilitatea să identifice căi de colaborare în viitor.

De ce sa fii prezent la acest eveniment?

Iti extinzi reteaua de contacte de business cu profesionisti dintr-o gama variata de domenii

Faci parte dintr-o comunitate dinamica de specialisti cu impact si potential de dezvoltare

Vei cunoaste potentiali noi clienti, colaboratori, furnizori, parteneri

Vei identifica noi idei, resurse si informatii de valoare

Ai oportunitatea sa te prezinti ca specialist sau sa-ti promovezi afacerea intr-o comunitate de profesionisti

Rezervările la B.N.E. se fac până la data 3 martie 2015, la numărul 0727 237 722. Persoanele înscrise vor fi contactate ulterior telefonic sau pe e-mail.

Surpriza acestui eveniment consta într-o tombolă cu premii oferite de partenerii JCI Constanta.

Taxa de participare este 35 de lei.

Despre JCI

Junior Chamber International este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări.

Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară, dintre care amintim: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Ploiesti, Timişoara.

Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

Be Better! Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?