ACASA » BLOG » Bloggaritele din Constanta isi dau intalnire la un eveniment special

Bloggaritele din Constanta isi dau intalnire la un eveniment special

Pentru ca si in Constanta se face blogging si chiar bine, pentru ca exista oameni dedicati si care pun suflet in aceasta activitate, anul acesta se va desfasura prima editie a „Intalnirii bloggerilor constanteni“, iar aceasta va fi dedicata in special femeilor din blogosfera constanteana.

Pizza Evo

Astfel, pe 28 februarie, de la ora 13.30, in cadrul Sky-Barului Violet Lounge al Hotelului Vega de 5 stele din Mamaia un număr de 22 de bloggerițe vor dezbate teme dedicate pasiunii sau profesiei lor și se vor destinde. Invitații speciali le vor ajuta în dezvoltarea profesională și personală.

a3x3-afisfinalLaura Mușuroaea din partea Google, va prezenta oportunitățile pe care le oferă Youtube-ul internauților la ora actuală. Isabela Ștefan Iorga, specialist Comunicare și PR prezintă relația dintre client și sponsor sau colaborator, lucru primordial în dezvoltarea ca blogger.

Fiind un eveniment dedicat femeilor, hairstylist-ul Alin din partea Dolce Salon și make-up artistul Alex Dobre vor prezenta tendințele anului și vor demonstra cum fiecare femeie poate fi cochetă și aranjată în doar câteva minute. Laura Bogorodea, semifinalistă Românii au talent și România dansează, va da o lecție de grație, sănătate și feminitate. Pentru că zicala „Minte sănătoasă, în corp sănătos” trebuie respectată, antrenoarea de fitness Cristina Clenciu va demonstra că 5 minute de mișcare zilnică nu fac rău nimănui.

Doamna Corina Martin președintele ANAT, top 50 cele mai influente femei de succes, va împărtăși povestea și drumul femeii de succes în România. Oana Stan, reprezentant Techir – destăinuie ce gust are succesul la doar 24 de ani.

Adelina Tocitu, spune secretele vocii de la radio. Iulia Buciu aduce în discuție un subiect mai senibil, oportunități pentru doamnele mai puțin norocoase; peruci și proteze. Au decis să susțină evenimentul 25 de sponsori, încântați de idee și convinși de reușita acestuia.

Printre aceștia se numără AVON, Bioderma, B.U., BuzzStore,Elmiplant, Farmasi, Farmec, Flormar, Golden Rose,Inglot, Kurtmann.ro,L’Occitane en Provence, Melvita, Modifast, Oriflame, STR8, Techir, Thursday Plantation. Colțul dulce al evenimentului este asigurat de laboratorul Miss Baker. Cei însărcinați cu capturarea celor mai reușite momente sunt echipa Cinemaster și fotograful Daniel Andrei.

De inițiativa și organizarea evenimentului sunt responsabili Elena Voinea blogger/youtuber www.homemadebyelena.com, Andrei Câmpanu și Maria Agurita Ignat. Se dorește ca și în Constanța blogosfera și vlogosfera să ia amploare, în zilele noastre interentul oferind oportunități nemărginite.

Intrarea la eveniment se face doar pe bază de invitație.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Login

Lost your password?