ACASA » ALTE EVENIMENTE » BALUL TIMPULUI, atelier de creatie pentru cei mici

BALUL TIMPULUI, atelier de creatie pentru cei mici

Un spectacol interactiv, cu actori si păpusi, împletit cu un minunat atelier de creație, în care inspirați și ajutați de cele patru anotimpuri, vom crea daruri deosebite pentru cei dragi! Ne era dor de culoare, de povesti fantastcie și de întâmplări nemaipomenite! De aceea te invităm la o întâlnire a fiicelor timpului, cele patru anotimpuri, care se întâlnesc pentru a sărbători schimbarea locului de onoare! De 1 martie, Trupa Sufletel prezinta BALUL TIMPULUI, la Hotel IBIS de la ora 18.00!

Pizza Evo

Vor fi prezente toate deodată pentru a celebra cele mai grozave clipe: timpul viu! Îl vom sărbători cu costume de carnaval, cu povești, cu dansuri și momente speciale! Un spectacol interactiv, cu actori si păpusi, împletit cu un minunat atelier de creație, în care inspirați și ajutați de cele patru anotimpuri, vom crea daruri deosebite pentru cei dragi!

balul timpului trupa sufletel

Duminica, 1 martie, ora 18:00, la Hotel Ibis.
Biletul este 30 lei/copil si 10 lei/insotitor adult.

Va rugam sa faceti inscrieri telefonic la 0766400181 pentru o mai buna organizare a evenimentului.

Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la Hotel Ibis la sala PRESTIGE. Biletele se achita la intrare in sala de spectacol.
Organizatori: evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?