ACASA » PETRECERI » Back to School @Kudos Beach
Toata vara ne-am distrat la mare, cu picioarele-n nisip! Pentru party-maniacii care ajung la mare si in acest weekend, DanceFM si Kudos Beach au pregatit o surpriza perfect proportionala cu inceputul scolii- BACK 2 SCHOOL WEEK-END se intampla cu NEGRU si MANO!
Petrecerea pe litoral a reinceput odata cu 1 Mai, in nordul statiunii Mamaia, acolo unde clubberii si DJ-ii de renume international si-au dat intalnire tot sezonul estival!
Daca pana acum ne-am facut de cap sub ploaia de beat-uri semnate DJ NEGRU, Mahony, DJ Proof, Andrey Pushkarev, DJ Pagal, Mihai Popoviciu, MoonSound, Mircea Ivan, JOSE MARIA RAMON, Optick, Siuciu, Ovidiu Andrei si Mano care au fost responsabili cu muzica buna si distractia, de-aceasta data-in perioada 3-4 septembrie, la platane pe plaja care nu doarme niciodata urca Negru, DJ-ul DanceFM pe care-l poti asculta in fiecare miercuri de la 23:00 si rezidentul Mano!
Kudos Beach este fara indoiala locul perfect de party non-stop, locatia in care soarele bate mai “tare”, spatiul in care noptile devin albe si zilele de distractie luuuuuuuungi! DanceFM te invita si in acest week-end pe plaja care a revolutionat clubbing-ul pe litoral- KUDOS! Vino sa te bronzezi perfect sub valurile de beat-uri asigurate de DJ-ii DanceFM!
Be THERE and DANCE!!!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?