ACASA » CALENDAR » Au început înscrierile pentru BuzzCamp Constanța!

unnamedMaratonul BuzzCamp ajunge în curând în Constanța pe 6 Mai, la Hotel Ibis. După edițiile de succes din Brașov, București, Timișoara și Cluj, am pornit înscrierile pentru tinerii constănțeni care doresc să ni se alăture pentru cel mai complex eveniment de dezvoltare personală și orientare în carieră.

Pizza Evo

Nu rata interviul înregistrat de George Ivașcu, oferit în exclusivitate pentru participanții BuzzCamp precum și discursurile inspiraționale din partea unor speakeri precum Ioana Enache, General Manager Amway Romania și Ramona Leonida, fondator Evenimente Constanta. După conferință, va invităm la workshopul Star Transmission sau la workshopul deshis de dezvoltare personală.

Prieten BuzzCamp vechi, nou sau viitor, înscrie-te AICI, notează-ți data în agendă și pregătește-te pentru un eveniment care îți va bucura nu numai mintea dar și sufletul. Și dacă dorești să îți faci o idee despre cum va fi ziua ta la BuzzCamp, te invităm să răsfoiești albumul foto al evenimentului din București.

BuzzCamp se adresează tinerilor profesioniști, studenți și absolvenți, aflați la inceputul drumului. Este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, un ceas deșteptător pe care ți-l facem cadou, menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi.

Cu un mix de dezvoltare personală și orientare în carieră, bine definit și organizat, BuzzCamp te aduce în fața unor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuți) și a celor mai mari companii de pe piața internațională.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?