ACASA » ALTE EVENIMENTE » ATELIER de TOAMNA pentru copii cu SUFLETEL si ATELIERUL PARINTILOR cu Cristina Negut

Untitled

Dragi parinti si copii va pregatim un program interactiv si util pentru voi toti: Atelierul de Toamna pentru copii cu trupa Sufletel si Atelierul Parintilor pentru parinti, profesori si oricine lucreaza cu copii. Cele doua evenimente se sustin simultan duminica 20 octombrie de la ora 18.00 la ceainaria Forte Life.

Pizza Evo

ATELIER DE TOAMNA cu trupa Sufletel. Plina de fosnete de culoare, toamna e o provocare! E greu sa rezisti fara sa culegi cateva frunze, una galben-aurie, alta rosiatica si una cu pete verzi ca amintirile proaspete!
Ne place sa profitam de tot ce scoate natura la iveala acum! Asa ca ne-am dorit sa stam un pic pititi, cu desaga plina de minunatii adunate din timp si sa mesterim fel si fel de mimiceturi bune de decorat casa, in vremea asta cu nori care picteaza cerul!
Vom construi mici decoratiuni de toamna, in general, dar pentru ca unii se bucura de povestea Halloween-ului si acesta e la doi pasi, zic sa facem si cateva chestii bune de ilustrat si acest moment!
Venim noi cu cateva idei, dar, ca de obicei, orice exercitiu de imaginatie si creativitate e util, asa ca toata lumea va putea sa exploreze si sa profite de comorile toamnei!

Va steptam cu mult drag, duminica 20 octombrie, la ora 18:00, la ceainaria Forte Life !!

Pentru a fi siguri ca fiecare participant va avea tot ce ii trebuie, te rugam sa confirmi inscrierea ta la 0766400181.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la locatie. Biletele se achita la intrare la pretul de 30 de lei in care sunt incluse toate materialele necesare. Atelierul este recomandat copiilor de peste 6 ani, dar si adultilor.
Atelierul-Parintilor-WEBAtelierul Parintilor este locul in care va propunem intr-o maniera interactiva, vizuala si introspectiva sa construiti relatia cu proprii copii. Trainerul Cristina Elena Negut reprezinta o sursa inepuizabila de cunostinte si inspiratie pentru parinti. Avand ca aliat principal metoda de comunicare ESPERE, Cristina “preda” ingenioase tehnici si instrumente de relationare ce revolutioneaza relatia copil-parinte. In timp ce copii mesteresc cu trupa Sufletel invitam parintii sa gaseasca forme creative de gestionare a relatiei cu copii lor alaturi de consilierul in comunicare Cristina Elena Negut. Seminarul Atelierul Parintilor incepe la ora 18.00 si dureaza 2 ore. Taxa de participare este de 30 lei de persoana. Inscrieri se fac la acelasi numar de telefon: 0766400181.
Trainerul-cristina-negut-alaturi-de-parinti-photo-1432-300x199Trainerul Cristina Elena Neguț a început activitatea în Constanța acum trei ani prin susținerea de workshopuri, seminarii și ateliere pe dezvoltarea personală a adulților. Cu o experiență de peste 12 ani în comunicare și relaționare, Cristina Elena Neguț are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc. Cristina Neguț revine la Constanta cu lucruri noi și interesante care produc schimbare pozitivă în comportamentele adulților oferindu-le experiențe profunde de învățare. Evenimentele Cristinei Neguț se disting prin vizualizare, aplicabilitate în orice tip de relație interumană, iluminare profundă a aspectelor de viață, încărcarea cu energie pozitivă și creșterea motivației personale.
Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.

Te asteptam, cu bucurie si imaginatie!

Forte Life este locul unde se desfășoară evenimente de dezvoltare personală, întâlniri de business networking, întâlniri între prieteni. Toate produsele servite sunt preparate în condiții optime din produse proaspete și naturale. Promovăm stilul de viață sănătos, atât din punct de vedere alimentar, dar și al echilibrului emoțional și stării de bine!  Detalii pe www.fortelife.ro

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?