ACASA » ALTE EVENIMENTE » Atelier de gatit sanatos

Cum nutritia si modul de a gati sanatos si cat mai natural au devenit prioritati in viata omului modern este normal sa participam la un Atelier care sa ne invete cateva taine intr-ale gatitului sanatos.

Pizza Evo

Va fi un atelier de pregătire pentru amatori, în care vom găti împreună sănătos, fără carne, conservanţi sau coloranţi. Pe lângă învăţarea unor noţiuni de bază în arta culinară, îţi vei face prieteni noi şi îţi vei petrece câteva ore într-un mod plăcut, vei evada din cotidian. Pâine de casă, salate, gustări şi antreuri, preparate de bază şi deserturi, pe toate acestea le vom prepara împreună.

Atelierul se desfăşoară pe parcusul unei luni, cu o frecvenţă de o şedinţă a 2 – 3 ore pe săptămână şi costă 15 lei/sedinta. Numărul participanţilor poate varia de la 5 până la 7. Preţul atelierului include şi consumarea preparatelor. La finalul atelierului vei putea să-i impresionezi pe cei dragi cu mâncăruri pregătite chiar de tine.

Atelierul De Gătit Sănătos va începe pe data de 14 septembrie 2011, ora 18.30 şi se va derula sub formă de module de câte 4 întâlniri săptămânale, costul acestora fiind de 60 lei/modul (4 întâlniri x 15 lei/persoană), iar plata făcându-se anticipat.

Mai multe detalii gasesti aici sau apeland 0747 220 316.

Nu-i asa ca deja ti-e pofta?

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?