ACASA » CONCERTE » Aqua Night Show – concerte, distracţie şi bălăceală nocturnă

Între 12 iulie şi 16 august ai distracţie în serie. Săptămâna de săptămână, vino la Aqua Magic să-ţi iei porţia de bună dispoziţie. În fiecare joi şi vineri Bursucu’ te conectează la o vară fantastică: trupe mari, hituri ascultate la maximum, show live.

Pizza Evo

Mixajul magistral este asigurat de DJ Nato, iar momentele excepţionale ale baletului condus de Antonio (coregraf Edy Stancu) vor face serile de la Aqua Magic de neuitat.

Aproape 30 de artişti şi trupe vor cânta  pentru voi! Plus: petreceri tematice, concursuri pentru cea mai bună trupă de dans şi animaţie din România, bălăceală nocturnă în piscine, surprize şi momente tocmai bune de postat pe Facebook.

Seria concertelor va fi deschisă pe 12 IULIE, începând cu ora 21.00, de DIRECŢIA 5 şi SPITALUL DE URGENŢĂ. Show-ul va fi transmis în direct de Neptun TV.

Cine participă la concursurile din fiecare joi şi vineri, la final poate să plece acasă cu o maşină Dacia Logan. Norocosul va fi tras la sorţi pe 16 august când, ca şi anul trecut, va fi un fabulos Revelion al Verii.

Dă sfoară în ţară, vino cu 4 prieteni şi TU intri gratuit! Nu rata petrecerile Aqua Night Show! Nu lăsa vara să treacă lângă tine!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?